- 5 Şubat 2025
- 4
- 0
- 1
- 36
- Konu Sahibi Hacerindunyasi
Merhaba Yunurtalık Rezerv Düşüklüğü sebebi ile Klomen kullandım 5 gün 28 Ocak Çatlatma iğnesi vuruldum 29 30 31 Ocak İlişki sonrasında bıraktım. 3 şubat regl olmam lazımdı bugün 6 şubat haken olmadım. Doktor henüz belli olmaz dedi 12 gün geçmeli en az dedi. Ama çatlamanın ve ilişkinin üzeründen 10 gün geçti regl olmadım. Benim canım durmadı dün test yaptım. Testin resmini atıyorum. Test ilk yaptığım 10 dk içinde negatifti sonra üzülüp sinir oldum bir kenrara kaldırdım akşam telrar bakayım bakalım dedim çünkğ bir saat içinde de pozitif çıkanlar ve hamile kalanlar olmuş. akşam baktığımda pozitifti. Emin olmak için sabah ilk idrarla yaptım oda yarım saat içşnde belli belirsiz çıktı eve gidince bakıcam durum nasıl. Sormak istediğim şu:
1. Çatlatma iğnesi etkisi ile yalancı pozitif çıkabilirmiş bu olabilir mi? 10 gün halen yalancı olur mu?
2. Kuruma çizgisi diye birşey varmış yani idrar kuruyuo saatler sonra çıkan çizgi kuruma çizgisi olabiliyor muş kuruma mıdır?
3. Yoksa hamile miyim ?
4. Kan testi vereyim mi erken mi çatlıyorum hem unutlanıyorum hem de korkuyorum.
Aşamaları paylaşıcam.
1. Çatlatma iğnesi etkisi ile yalancı pozitif çıkabilirmiş bu olabilir mi? 10 gün halen yalancı olur mu?
2. Kuruma çizgisi diye birşey varmış yani idrar kuruyuo saatler sonra çıkan çizgi kuruma çizgisi olabiliyor muş kuruma mıdır?
3. Yoksa hamile miyim ?
4. Kan testi vereyim mi erken mi çatlıyorum hem unutlanıyorum hem de korkuyorum.
Aşamaları paylaşıcam.