- 27 Aralık 2019
- 52
- 14
- 3
- 28
- Konu Sahibi berra aksa
23 yasinda 2 yillik evliyiz hic korunmaik bu ay klomen ve catlatma ignesi oldum 14.gunum dun test yaptim malesef pozitif boyle olup hamile kaldigini ogrenen varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin ne kadar oldu canim benim bugun 15.gunum adetime 6 gun varBende çatlatma iğnesi oldum bekliyorum bakalım. Adetini bekle gecikirse tekrar yap test bide öyle dene
bendede gaz kasik agrisi bel agrisi ve migde bulantisi ama 2 gundur kasik batmasi ve gaz sikayeti disinda pek belirti yok sen ne kadardir bebek istiyorsuBenim daha çok yeni 3. Günüm ama çok kötü kasık ağrısı yaptı bende
3 senedir istiyorum ben ilk tedavi denemem bu umarım ilkten tutarbendede gaz kasik agrisi bel agrisi ve migde bulantisi ama 2 gundur kasik batmasi ve gaz sikayeti disinda pek belirti yok sen ne kadardir bebek istiyorsu
insallah canim umudunu yitirme sende ne gibi belirtiler var3 senedir istiyorum ben ilk tedavi denemem bu umarım ilkten tutar
Bende kasık ağrısı dışında bişey yok daha çok yeni zaten bi belirli göstermez. 14. Günden sonra başlar belirtiler dedi doktor zateninsallah canim umudunu yitirme sende ne gibi belirtiler var
hmm anladim canim hayirlisi olsun insallahBende kasık ağrısı dışında bişey yok daha çok yeni zaten bi belirli göstermez. 14. Günden sonra başlar belirtiler dedi doktor zaten
Amin canım hepimiz içinhmm anladim canim hayirlisi olsun insallah
insallah canimAmin canım hepimiz için
hayir canim farkli oluyor malesef ben 22.gunde olmustum adetim 3 gun gecmistiKızlar günaydın. birşey sormak istiyorum. ben geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum.tutmadı 16.gün regl olmuştum. Bu ayda vuruldum iğne aynı şekilde. iğnenin 12.günü idrar testi yaptım negatif..hamile değilim diye birdaha yapmadım test. ama bugün iğnenin 17.günü hala adet olmadım. normal mi bu durum sizce. 2 -3 kez çatlatma iğnesi vurulanlar hep aynı günde mı adet olmuştu