Kızlar merhaba şimdi doktordan çıktım. İlaç kullandım letu yumurtam biri 17 diğeri 20 mm olmuş. Çatlatma önermedi ama ben yine de yazdırdım. Çatlatma yapacaksan cumartesi günü yap dedi. Kafam karıştı siz kaç mm iken çatlatma iğnesini yapmıştınız. Pcos hastasıyım bu arada
Normal normal canım. Benim arkadan gelen başka yumurtam yoktu. Olsa bir iki gün daha bekleyelim dedi ama yok dedi. adetimin ilk günü hariç 10. gün vurulmuş oldum iğneyi. Normalde 12. gün vuruluyordum bu sefer erken gelişmişler
Normal normal canım. Benim arkadan gelen başka yumurtam yoktu. Olsa bir iki gün daha bekleyelim dedi ama yok dedi. adetimin ilk günü hariç 10. gün vurulmuş oldum iğneyi. Normalde 12. gün vuruluyordum bu sefer erken gelişmişler
Kızlar hepinize merhaba, Kasım ayında Ovitrelle çatlatma iğnesi vurulanlar olarak birlikte takip yapalım istedim. Tablodaki bilgileri beni etiketleyerek iletirseniz tablo üzerinden kolayca birbirimizi takip edebiliriz. Umarım Kasım ayı hepimize şans getirir. :KK200::KK200::KK200: İSİM...