• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi hakkında

Aysecikonline

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2021
38
8
16
33
Mrb arkadaşlar size Bi sorum var biraz kafam karıştı. Bu ay 5gün sabah akşam femera kullandım 15.gün pazartesi doktor gel dedi ve gittim yumurta takibine solda ki çatlamış sağdaki çatlamak üzere dedi ve otrivale iğne verdi bunu öğlen tam 12.00da vurdur dedi ve pazartesi akşam ve salı akşamı 21.00 24.00 arası ilişki dedi diğer günler kafana göre takıl dedi yumurtam çatlamak üzere ise neden iğne oldum ve neden 1gün önce ve iğne olduğum gün acaba fikri olan. Var mı?

Mrb arkadaşlar size Bi sorum var biraz kafam karıştı. Bu ay 5gün sabah akşam femera kullandım 15.gün pazartesi doktor gel dedi ve gittim yumurta takibine solda ki çatlamış sağdaki çatlamak üzere dedi ve otrivale iğne verdi bunu öğlen tam 12.00da vurdur dedi ve pazartesi akşam ve salı akşamı 21.00 24.00 arası ilişki dedi diğer günler kafana göre takıl dedi yumurtam çatlamak üzere ise neden iğne oldum ve neden 1gün önce ve iğne olduğum gün acaba fikri olan. Var mı?
Garantiye almak için eğer çatlatma iğnesi vurulmasaydın ne zaman catlayacagini bilmiyordun ama şu an garanti bir sekilde biliyorsun ne zaman ilişkiye girmen gerektiğini sen doktorun dediği saat aralığında ilişkiye gir mumkunse en az bir saat yat daha sonra gün aşırı ilişkiye devam et bunları yap Rabbim ol derse olur insAllah ben 3 kere kullandım bu iğneyi ama nasıp olmadı şimdi aşılamaya geçeceğiz

Çok bunaldım artık gerçekten çok 😔 her ay şu forumlara girip didik didik etmekten bıktım her ay diyorum asla bakmıcam sürekli burdayım Bi umuda tutunmak için..

Back
X