• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sdklszgl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
24
1
1
31
Arkadaşlar mrb ben ayın 9 da çatlatma iğnesi vurdum normalde 35 günde bir adet oluyorum Ovülasyon um ayın 15 de iken biz 9 da iğne vurduk internetten de iğneden sonra 14 gün adet olınuyo yazıyor ama aklım çok karıştı test yapmak için erken mi yoksaa günüm geçiyor mu yardım edin lütfen

erken değil test yapabilirsiniz gününüz karışık adet tarihinizi hesaplayamadım bugün iğneden sonraki 16.gününüz sanırsam normal yani çıkabilir diye düşünüyorum

Erkendir diye cesaret edemiyorum bende işte acaba yanlış mı hesaplıyorum bide mesela iğneden 36 saat sonra çatlama oluyor o da bir buçuk güne tekabül ediyor acaba onunda etkisi varmıdr o günler de dahilmi acaba

Erkendir diye cesaret edemiyorum bende işte acaba yanlış mı hesaplıyorum bide mesela iğneden 36 saat sonra çatlama oluyor o da bir buçuk güne tekabül ediyor acaba onunda etkisi varmıdr o günler de dahilmi acaba

iğne olduğunuz tarihten itibaren çatlama saatine göre hesaplanmıyor mesela bugün iğne olduysanız 17,18,19,20 gün sonrasında test yapabilirsiniz

Back