Kasık ağrısı ilk iki gün çok oldu bende canım hatta bacağıma vurdu ağrısı. Baş ağrısı ve mide bulantısı da klomen kullanırken vardı şuan pek yok. Tedavide ilk ayım benim seninde ilk tedavin mi ?Yaa canım bende göğüse dair tek bi belirti olmadı kasık ağrısı baş ağrsı kusma vs. Hala hafif hafif kasık ağrılarım ve mide bulantım var ama göğüslerimde tık yok ya yani bugun 10. Günüm ve bu zamana dek göğüste hassasiyet hiç olmadı. Olan arkadaşlar var mı?
aynen kuzum benim de ilk ayım. İnsan tecrübesiz olunca hem tedirgin oluyor hem de sürekli aynı şeyleri yaşanlardan destek almak istiyor inşallah hamişlik belirtileri olur hepsi inşallah aksi olmazKasık ağrısı ilk iki gün çok oldu bende canım hatta bacağıma vurdu ağrısı. Baş ağrısı ve mide bulantısı da klomen kullanırken vardı şuan pek yok. Tedavide ilk ayım benim seninde ilk tedavin mi ?
Evet canım amin inşallah ilk aydan güzel haberler alırızaynen kuzum benim de ilk ayım. İnsan tecrübesiz olunca hem tedirgin oluyor hem de sürekli aynı şeyleri yaşanlardan destek almak istiyor inşallah hamişlik belirtileri olur hepsi inşallah aksi olmazaynen
bendede var canım 28inde oldum igne akıntı ve gogus hassasiyeti var 3 gundurMerhaba kızlar, aranızda çatlatma iğnesinden sonra goguslerde hassasiyet yaşıyan oldu mu? Ben cuma günü oldum iğneyi açıkçası eşimin iş yoğunluğundan dolayı doğru düzgün değerlendiremedik doktorun söylediği günleri. İki gündür göğüslerim aşırı hassas ve uçları çok sızlıyor iğneden olabilir mi yaşayan var mı ?
Bende 28inde oldum adeti bekleyin gec dollenme filan oluyo benim kimyasalım olmustu oyle adette olmazsa en garanti 16 17. GunÖncelikle herşeyin hayırlısı olsun benimde 2 çocuk için ilk denememdi 26 Nisan'da iğne vuruldu ve bugün aşırı bel ağrım ve goguslerde ağrım var ne zaman kan testi vermeliyim doğru sonuç icin
Hayirlisi olsun canım güzel haberler almayı nasip etsin Rabbimbendede var canım 28inde oldum igne akıntı ve gogus hassasiyeti var 3 gundur
Sonucunuz çıktı mı acaba bende aynı durumdayım daMerhaba kızlar, aranızda çatlatma iğnesinden sonra goguslerde hassasiyet yaşıyan oldu mu? Ben cuma günü oldum iğneyi açıkçası eşimin iş yoğunluğundan dolayı doğru düzgün değerlendiremedik doktorun söylediği günleri. İki gündür göğüslerim aşırı hassas ve uçları çok sızlıyor iğneden olabilir mi yaşayan var mı ?
Ben çatlatma iğnesinden sonra 18.gün adet oldum tekrar klomene başladım canımSonucunuz çıktı mı acaba bende aynı durumdayım da
Bende de aynısı oldu cnm iğneden sonra hala da devam ediyor 11. Gündeyim ben göbeğim zaten 2 aylık hamile gibiyim kasiklarim hala ağrıyor ve batıyor göğüslerim de çok hassas
Normal belirtiler bende çatlatma iğneleri kullanıyorum tiksinti ,kasıkta ağrı ve baş ağrı ayrıca belde ağrı, sıcak basması oluyor korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum ayrıca geçmiş olsun arkadaşım. Stres yapma istersen bu da seni ters etkiliyor olabilir Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah. Sabırla bekleceğiz inşallah güzel sonuçlar ve güzel mutlu günler bizi de bekliyordur :)
Oncelikle herkese hayirli olsun Hangi hastanede aşılama yaptırdınız acaba ozel mi devlet mi fiyat neydi acaba ve kac yil.sonra yaptirdiniz devlet karsiladi mi rapor verdi mi ve kaçıncı yilinizda yaptirdiniz ben 1 yıllik evliyim korunmadik amh 1,42 yumurtalik rezervin düşük dedi doktorPeki ne zaman yapacaksın canım inşallah olumlu sonuç alırız ya haber ver mutlaka
Öncelikle herşeyin hayırlısı olsun benimde 2 çocuk için ilk denememdi 26 Nisan'da iğne vuruldu ve bugün aşırı bel ağrım ve goguslerde ağrım var ne zaman kan testi vermeliyim doğru sonuç icin
Oncelikle herkese hayirli olsun Hangi hastanede aşılama yaptırdınız acaba ozel mi devlet mi fiyat neydi acaba ve kac yil.sonra yaptirdiniz devlet karsiladi mi rapor verdi mi ve kaçıncı yilinizda yaptirdiniz ben 1 yıllik evliyim korunmadik amh 1,42 yumurtalik rezervin düşük dedi doktorSonucunuz çıktı mı acaba bende aynı durumdayım da
Yumurtlama döneminde olabilir misin ?Benim geçen ay yumurtlama döneminde goguslerimde aşırı hassasiyet olmuştu. Bir de bu aldığımız ilaçların etkisi bir iki ay vücutta etkili oluyormuş. O da değişik tepkilere neden olabiliyor.Merhaba kizlar geçen ay Nisan ayında çatlatma iğnesi oldum malesef sonuç negatif bu ay iğne olmadım oluruna bıraktım fakat adet olmama 13 gün olmasına rağmen gogusleime dokunamiyorum damarların mor renkte bu normal midir anlayamadım
Kendi vücudunu en iyi sen tanırsın tabi. Ben adetine uzun zaman olduğu için böyle düşündüm. Hamilelik belirtisi icin erken gibi geldi banaDaha önce 7 ay aralıksız çatlatma iğnesi kullandım hiç böyle bir belirtim olmadi.
Arastirigin kadarıyla yumurtlama dönemine gectim 4 gün önceydi belkide yenide yumurtalis olabilirim çünkü vuducumun ısısı çok yüksek bazen hamile belirtiside bu şekilde olabiliyormuş bu yumurtlama gününden birkaç gün sonra göğüs ağrısı ve şuan adet olacak gibi sancım oluyor.
Çatlatma iğnesi sonrası ovulasyon testi kullandınız mı? İğne etkisi ile hcg değeri etkileniyor, lh içinde durum aynı mımerak ettim tecrübeniz oldu muDaha önce 7 ay aralıksız çatlatma iğnesi kullandım hiç böyle bir belirtim olmadi.
Arastirigin kadarıyla yumurtlama dönemine gectim 4 gün önceydi belkide yenide yumurtalis olabilirim çünkü vuducumun ısısı çok yüksek bazen hamile belirtiside bu şekilde olabiliyormuş bu yumurtlama gününden birkaç gün sonra göğüs ağrısı ve şuan adet olacak gibi sancım oluyor.
Çok geç gördüm mesajını kusura bakma kafaya takmamak için girmiyordum buraya taa ki yine kafamda soru işaretleri olana kadar. Özelde yaptırdım ben rahim filmi 2.100 ₺ dger testler felan tam hatırlamıyorum ama baya para gitti benim sağlık sigortam vardı o yüzden sadece muane parası ödemedim o kadar. Testler sonucu polikistik over olduğumu öğrendim. Geçen ay tedaviye başladık( klomen) olmadı bir ay ara vermek zorunda kaldım smdi regl olmayı bkliyorum ki gideyim hastaneye ama gecikti hala olmadımOncelikle herkese hayirli olsun Hangi hastanede aşılama yaptırdınız acaba ozel mi devlet mi fiyat neydi acaba ve kac yil.sonra yaptirdiniz devlet karsiladi mi rapor verdi mi ve kaçıncı yilinizda yaptirdiniz ben 1 yıllik evliyim korunmadik amh 1,42 yumurtalik rezervin düşük dedi doktor
Merhaba abkardaslar ben hamileyim Allah'ım isteyen herkese nasip eder insYumurtlama döneminde olabilir misin ?Benim geçen ay yumurtlama döneminde goguslerimde aşırı hassasiyet olmuştu. Bir de bu aldığımız ilaçların etkisi bir iki ay vücutta etkili oluyormuş. O da değişik tepkilere neden olabiliyor.
Rabbim saglıcakla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim. Ne kadarlık bebisinMerhaba abkardaslar ben hamileyim Allah'ım isteyen herkese nasip eder ins