• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi 9. gün

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mimarice16

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
121
52
18
31
Kızlar bugün çatlatma iğnemin 9. günü. İdrarda artık negatif çıkıyor vücuttan atıldığını düşünüyorum kanda belki yine bir miktar kalmıştır çıkabilir. Ancak bugün göğüslerim şişmeye ve hassaslaşmaya başladı adet tarihime de daha 8-9 gün var. bide sarımstak akıntım oluyor geçen ay da iğne vurulmuştum böyle olmadı. ne diyorsunuz bişeyler olabilir mi tabi şuan çok erken 1 hafta bekleyeceğim testler için ama göğüsler yürürken bile sızlayacak derecede bugün başladı dün bişeyim yoktu :işsiz:

Kızlar bugün çatlatma iğnemin 9. günü. İdrarda artık negatif çıkıyor vücuttan atıldığını düşünüyorum kanda belki yine bir miktar kalmıştır çıkabilir. Ancak bugün göğüslerim şişmeye ve hassaslaşmaya başladı adet tarihime de daha 8-9 gün var. bide sarımstak akıntım oluyor geçen ay da iğne vurulmuştum böyle olmadı. ne diyorsunuz bişeyler olabilir mi tabi şuan çok erken 1 hafta bekleyeceğim testler için ama göğüsler yürürken bile sızlayacak derecede bugün başladı dün bişeyim yoktu :işsiz:
bende vurundum 3 gun oldu. biraz daha bekle belirtilerin artıcak mı.suan bişey demek için erken umarım vardır bebegın

inşallah kızlar Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah. Değişik bi baş dönmesi de var progestan kullanıyorum onun yan etkisi diyorlar sarhoş gibi yapıyor kullandıktan 2 3 saat sonra kafamı tutamıyorum

Iğnenin etkisi kanda daha çabuk atar eğer 9. Günde idrar testinde negatif çıkıyorsa kan testinde de negatif çıkar
Hamilelik belirtisi hemen öyle çıkmıyor ortaya malesef belki kullandığınız ilaçlara karşı hassasiyet göstermiş olabilir.

Iğnenin etkisi kanda daha çabuk atar eğer 9. Günde idrar testinde negatif çıkıyorsa kan testinde de negatif çıkar
Hamilelik belirtisi hemen öyle çıkmıyor ortaya malesef belki kullandığınız ilaçlara karşı hassasiyet göstermiş olabilir.
Kan testi daha hassas ya o yüzden dedim. Rahim inceliği için vermişti progestanı hemde tutunmasına yardımcı olur demişti şimdi İlacı değiştirdi estrofem alacağım sabah akşam

Kan testi daha hassas ya o yüzden dedim. Rahim inceliği için vermişti progestanı hemde tutunmasına yardımcı olur demişti şimdi İlacı değiştirdi estrofem alacağım sabah akşam

Evet kan testi daha hassas yani ilk gebelik testi nasil öncelikle kan testinde görünüyorsa iğne de aynı mantık ilk kanda kayboluyor daha sonra idrardan temizleniyor.
Estrofem rahim kalınlaşması için progestan da bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor ben ikisini bir arada kullanmıştım tabi doktorumun önerisi ile.

Evet kan testi daha hassas yani ilk gebelik testi nasil öncelikle kan testinde görünüyorsa iğne de aynı mantık ilk kanda kayboluyor daha sonra idrardan temizleniyor.
Estrofem rahim kalınlaşması için progestan da bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor ben ikisini bir arada kullanmıştım tabi doktorumun önerisi ile.
Hııım anladım. İlk 2 gün sabah akşam esrtofem ve Protestan birlikte kullandım sonra esrtofemi bırakmıştım. Şimdi bu baş dönmesi olayından sonra Protestanı bırak estrofem kullan dedi. Sizde öyle bir problem olmuşmuydu peki progestanla ilgili? Bir de çatlatma iğnesiyle mi hamile kaldınız ve kaçıncı denemede? Çok zor bir süreç benim 2.bu insan hemen ümitsizliğe kapılacak gibi oluyor rabbim nasip eder inşallah bu ay sağlıklı bir bebiş❤️

Canim benimde 10.günüm gögüs uclarima dokunamiyorum akintim war ama bunları adettede yasiyorum ben zatenyine adet olcam diyede üzülúyorum acikcasi. Akintin mantardandir

Benim de bugün 10.gün sabah testi pozitif ilk 5 dakikada cikti ama gecen ay kimyasal yasadim korkuyorum yine ayni olur diye

Hııım anladım. İlk 2 gün sabah akşam esrtofem ve Protestan birlikte kullandım sonra esrtofemi bırakmıştım. Şimdi bu baş dönmesi olayından sonra Protestanı bırak estrofem kullan dedi. Sizde öyle bir problem olmuşmuydu peki progestanla ilgili? Bir de çatlatma iğnesiyle mi hamile kaldınız ve kaçıncı denemede? Çok zor bir süreç benim 2.bu insan hemen ümitsizliğe kapılacak gibi oluyor rabbim nasip eder inşallah bu ay sağlıklı bir bebiş❤

ben 3 ay kadar uzun bir süre kullandım progestanı hemde yüksek dozda ama bi yan etkisini görmedim cnm. 2 çatlatma iğnesi 1 aşılama negatif oldu benim tüp bebek ile hamile kaldım inşallah sizin ki tek seferde tutar ama ümitsizliğe kapılmayın nasibi varsa mutlaka oluyor.

Iki gun sonra yapacagin idrar testinde silikte olsa cizgin olmasi lazim aslinda
Hcg sifira iner ama yine yukselir kisa surede
Eger gebelik varsa

Canim benimde 10.günüm gögüs uclarima dokunamiyorum akintim war ama bunları adettede yasiyorum ben zatenyine adet olcam diyede üzülúyorum acikcasi. Akintin mantardandir

Benim de göğüslerim aşırı hassaslaştı yürürken bile rahatsız oluyorum 😳 aynen bende adet olacağım galiba diye düşünmeye başladım başım da ağrıyor hergün bebek varsa diye ağrı kesici almıyorum. Akıntı geçti gibi ya bakalım Allah kısmet eder inşallah isteyen herkese 🤲🏻

Benim de bugün 10.gün sabah testi pozitif ilk 5 dakikada cikti ama gecen ay kimyasal yasadim korkuyorum yine ayni olur diye

Aaaaaa inşallah sağlıklı bi hamilelik tutmuştur dualarım seninle haberlerini ver mutlaka birkaç gün sonra tekrarlayıp ❤️ Benim de bugün 10. Gün test yapmamak için zor tutuyorum kendimi

ben 3 ay kadar uzun bir süre kullandım progestanı hemde yüksek dozda ama bi yan etkisini görmedim cnm. 2 çatlatma iğnesi 1 aşılama negatif oldu benim tüp bebek ile hamile kaldım inşallah sizin ki tek seferde tutar ama ümitsizliğe kapılmayın nasibi varsa mutlaka oluyor.

Her bünyeye farklı etki ediyor bana dokundu heralde 🤷‍♀️ Gelmiş ya sonunda herşeye değer Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah❤️

Aaaaaa inşallah sağlıklı bi hamilelik tutmuştur dualarım seninle haberlerini ver mutlaka birkaç gün sonra tekrarlayıp ❤ Benim de bugün 10. Gün test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Cnm insallh hepimizin bebisleri saglikli sihhatli bizledir.aslinda 14.gunden once yapmayin test diyorlar ama ben duramadim iste😀

Back