• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi 9.gün ! Lütfen bakın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minicikpandam

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
2.291
4.073
133
29
9 gün oldu iğne vurulali göğüs ağrım gecmedi iki üç gündür de adet olcak gibi ağrım oluyor kasıklarım sertleşti sizce adet mi olucam ? Ya da bu belirtiler hala iğne etkisi mi ? Ateş basması da yaşıyorum ateşim çıkmış gibi oluyor anlık iğnenin 7. Günü başka bişey için doktora gittim beta da baktı 14.84 tü iğne etkisi olduğunu biliyorum

9 gün oldu iğne vurulali göğüs ağrım gecmedi iki üç gündür de adet olcak gibi ağrım oluyor kasıklarım sertleşti sizce adet mi olucam ? Ya da bu belirtiler hala iğne etkisi mi ? Ateş basması da yaşıyorum ateşim çıkmış gibi oluyor anlık iğnenin 7. Günü başka bişey için doktora gittim beta da baktı 14.84 tü iğne etkisi olduğunu biliyorum
Benimde öyleydi muhtemelen iğne etkisi , bugün 14. gün kasıklarımdaki sertlik kalmadı , 12. gün test negatif çıkmıştı, bi kaç gün daha bekliyorum tekrar test yapmak için

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah , sizin kaçıncı deneme
İlk denemem benim önceleri yumurtam klomen ve femerayla büyümedi iğneye geçtik sizin kaçıncı deneme .
Amin inşallah Rabbim bizlere de nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat

Catlatma ignesine cok bel bağlamayın. Gebelik belirtisi cok veriyor sabirla bekleyin adet geçsin. Olmayinca insan üzülüyor. Igmeden dolayı pozitif gormussunuz 16 yada 17. Gunde test yapin kesin sonuc alirsinz zaten o da adet gecmesine denk geliyo

Catlatma ignesine cok bel bağlamayın. Gebelik belirtisi cok veriyor sabirla bekleyin adet geçsin. Olmayinca insan üzülüyor. Igmeden dolayı pozitif gormussunuz 16 yada 17. Gunde test yapin kesin sonuc alirsinz zaten o da adet gecmesine denk geliyo

Evet doktorum da 17. Günü kan testi istiyor teşekkür ederim

ilk kızıma da klomenle hamile kalmıştım ilk denemede , şimdi 2. çocuk için tedaviye başladım klomen + ovitralle ilk deneme bakalım inşallah buda ilkinde tutar

İnşallah canım Allah bağışlasın. Benimde Rabbim izin verirse ilk bebeğim olcak .

Belirti olarak ikinci günden itibaren göğüs ağrısı
İlk 4 gün iğneye bagli yoğun kasık ağrısı sancısı
6. Gün başlayan ara ara gelip giden kasık ağrısı
Yüzümde çıkan sivilceler
Ara ara beyaz akıntı .

İğne etkisi geçene kadar bütün hamilelik belirtilerini yaşadım diyebilirim

Benimde bugün 7.günüm yumurtalar 21 24 büyüklükte 2 tane vardı bide bi kaç tane daha vardı onları söylemedi inşallah hepimizin tutmuştur

Back