Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnşallah seninki de seninledir canım. Ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ama daha çok erken test için haberin olsun. Yani tamamen negatif görsen de üzülme, sonradan artıyor. Ben sırf meraktan yapıyorum. Ne zaman sıfırlancak diye. Belirtin var mı hiç?
İnşallah seninki de seninledir canım. Ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ama daha çok erken test için haberin olsun. Yani tamamen negatif görsen de üzülme, sonradan artıyor. Ben sırf meraktan yapıyorum. Ne zaman sıfırlancak diye. Belirtin var mı hiç?
Bende meraktan yaptım acaba iğne etkisi hala devam ediyor mu diye belirti olarak sol kasığım arada sancılanıyor benim her iki tarafımda da birer tane yumurtalarım oluşmuştu ama hep sol tarafım ağrıdı bi kaç gün belim ağrıdı ve ağrılarım genelde iğne batma hissindeydi çok sık idrara çıkıyorum grip oldum ilaçsız onu düzeltmeye çalışıyorum baş ağrım çok fazla çok halsizim gripte olduğum için belirti mi değil mi hiçbir şey anlamadım malesef