- 18 Ekim 2021
- 75
- 51
- 8
- 32
- Konu Sahibi Ezel yavuz
Tam emin olmamakla birlikte bence 10.gun erken. Çünkü bebeğin rahme yerleşmesi 6-12 gün arası olabiliyor. Benim doktorum adetini bekle test yapmak için dedi. Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra döllenme olmamışsa adet görülüyor. 4 gün sonra tekrar yap istersen. Umarım gebesindir.Arkadaşlar merhaba ben 28 yaşında 6 yıllık evliyim bir oğlum.var evlendikten 4 ay sonra hamile kaldim oğlum şuan 5 yaşında ve bebek istemeye başladık yaklaşık 3 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor doktora gttim yumurtalıklarm büyüyüp çatlamıyormus klomenle büyüttük önce hap sonra iğnesini kulladm ve catlatma iğnesini olup ertesi gün sabah erkenden aşılama yapıldm değerlerimiz yumurtalıklarım çok iyi olduğunu bu ay hamile kalacağmi doktorum söyledi bugün aşılama olalı 10. Gün dayanamadm kan verdim sonucum 1.20 çıktı erken mi yaptirdm.bilmiorm belirtiler üzerine yola çktm bel kasik ağrısı akıntı görüşlerde dolgunluk ve hassaslık duygu durum karışıklığı gerginlik ve sivilcelenme oldu progestan kullanıorm aşılamadan beri ilacın mi etkisi acaba yardımcı olursanız sevinirim bütün umudumu bıraktm bugün.