• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi 12.gün silik çizgi

Arkadaşlar merhaba ben 28 yaşında 6 yıllık evliyim bir oğlum.var evlendikten 4 ay sonra hamile kaldim oğlum şuan 5 yaşında ve bebek istemeye başladık yaklaşık 3 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor doktora gttim yumurtalıklarm büyüyüp çatlamıyormus klomenle büyüttük önce hap sonra iğnesini kulladm ve catlatma iğnesini olup ertesi gün sabah erkenden aşılama yapıldm değerlerimiz yumurtalıklarım çok iyi olduğunu bu ay hamile kalacağmi doktorum söyledi bugün aşılama olalı 10. Gün dayanamadm kan verdim sonucum 1.20 çıktı erken mi yaptirdm.bilmiorm belirtiler üzerine yola çktm bel kasik ağrısı akıntı görüşlerde dolgunluk ve hassaslık duygu durum karışıklığı gerginlik ve sivilcelenme oldu progestan kullanıorm aşılamadan beri ilacın mi etkisi acaba yardımcı olursanız sevinirim bütün umudumu bıraktm bugün.
Tam emin olmamakla birlikte bence 10.gun erken. Çünkü bebeğin rahme yerleşmesi 6-12 gün arası olabiliyor. Benim doktorum adetini bekle test yapmak için dedi. Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra döllenme olmamışsa adet görülüyor. 4 gün sonra tekrar yap istersen. Umarım gebesindir.

Testi erken yaptirmissiniz da doktor nasıl bu ay hamile kalacaksınız diyebildi bu işin garantisi yok ki.
Aşılama sonrası rahime yerleşme ve yerleşme sonrası HCG salgilanmasi 12 23 gün surebilyormus o nedenle asila sonrası 14 diyorlar test için 2 gün sonra tekrarlayın artma var mı belli olur.

Bahsettiğiniz belirtiler çatlatma iğnesi in yan etkileri vücut kendini hamile sanıyor.
Umarım oglunuzun kardeşi yoldadır 🙏
Gerçekten öyle dedi canım bnde anlamadm belirtiler bizi umutlandırdi 10. Günde çıkan varmı acaba yoksa beklemelimiym bilemiorm birde değer çok düşük değil mi sanki hiç asilama olmamısim gibi

Gerçekten öyle dedi canım bnde anlamadm belirtiler bizi umutlandırdi 10. Günde çıkan varmı acaba yoksa beklemelimiym bilemiorm birde değer çok düşük değil mi sanki hiç asilama olmamısim gibi
10 gün e değer normal çünkü iğnenin etkisi gitmeye başlıyor günden güne. Birde aşılamayi çok abartmaya gerek yok normal ilişki gibi düşünün nasıl ki her normal ilişkide belirti olmuyor bu da aynı bütün etkiler çatlatma ignesinden

10 gün e değer normal çünkü iğnenin etkisi gitmeye başlıyor günden güne. Birde aşılamayi çok abartmaya gerek yok normal ilişki gibi düşünün nasıl ki her normal ilişkide belirti olmuyor bu da aynı bütün etkiler çatlatma ignesinden
Yani 10. Günde yaptığım test mi geçerli yoksa 14. Gün yaptırayım mi tekrar bilemedim bazıları diyor erken yaptırmışsn doktoruma sordum adet tarihini beklemeniz lazm diyor

Back
X