- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 27
Ben erken adet oldım 9 nisanda kürtaj oldum 7 mayısta adet oldım ama geneller herkesin ki gecikiyormuşSiz ne zaman adet oldunuz ?42 gün oldu ben hala adet olmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben erken adet oldım 9 nisanda kürtaj oldum 7 mayısta adet oldım ama geneller herkesin ki gecikiyormuşSiz ne zaman adet oldunuz ?42 gün oldu ben hala adet olmadım
Kizlar bugün bel ağrısından acillik oldum adete 3 gün var sizce adet olur muyumEvet femara +fostimon iğne kullanmıştım onda çatlatma iğnesi oldum (ama ondan önce histeroskopi ve rahim filmi ) sonra da kürtajdan 1 ay sonra denedim iğneyi bu ikinci deneyimin kürtajdan sonra
Canım hiç bilemiyorum test yapmış mıydınKizlar bugün bel ağrısından acillik oldum adete 3 gün var sizce adet olur muyum
11. Günüm yok yapmadım daha 14.gunu bekliyorum çok şiddetli bel ağrısı bacaklarıma vuruyoCanım hiç bilemiyorum test yapmış mıydın
Kuzum bekle 14. Güne kadar inşallah olmazsında hamilelik haberini alırız11. Günüm yok yapmadım daha 14.gunu bekliyorum çok şiddetli bel ağrısı bacaklarıma vuruyo
Pek umudum yok ama inşallah (Kuzum bekle 14. Güne kadar inşallah olmazsında hamilelik haberini alırız
Gebe misinBen 4 defa çatlatma iğnesi yaptım şuan 4. İğnemin 7.gunundeyim
Kizlar şiddetli bel ağrım var acillik oldum belim çok ağrıyor çatlatma iğnesi 11.gun bata 3 gün var gebelik belirtisi olabilir miHikayemiz çok benzer bende hsg çekildiğim ay hamile kaldım, bir kaç ay kendim denemek istemiştim nasip oldu çok şükür bebeğiniz doğdumu kaç haftalıksınız ?
Bilmiyorum canım, ben öyle bir şey yaşamadım.Kizlar şiddetli bel ağrım var acillik oldum belim çok ağrıyor çatlatma iğnesi 11.gun bata 3 gün var gebelik belirtisi olabilir mi
Hayır adet oldumGebe misin
Canım herkesin kendisine göre belirtileri oluşuyor stres yapma inşallah hamilesindirKizlar şiddetli bel ağrım var acillik oldum belim çok ağrıyor çatlatma iğnesi 11.gun bata 3 gün var gebelik belirtisi olabilir mi
Umudum yok ama inşallah Allah nasip ederCanım herkesin kendisine göre belirtileri oluşuyor stres yapma inşallah hamilesindir
Stres yapma bende senin gibiyim saat sayıyorum şu günü geçireyim diye ama test yapıyorum ben en azından hazırlıyorum kendimi bu aydan çok çok umutsuzdum tek umudum ettiğim dualarımda çünkü sağda 1 Tane yumurta oluşmuştu ve sağ tüpüm hsg ile ilaçla açılmıştı çok randımanlı çalıştığını düşünmüyordum dua et olacak inşallahUmudum yok ama inşallah Allah nasip eder
Benim de üçüncü denemem her seferinde sağda 1 tane 20 mmStres yapma bende senin gibiyim saat sayıyorum şu günü geçireyim diye ama test yapıyorum ben en azından hazırlıyorum kendimi bu aydan çok çok umutsuzdum tek umudum ettiğim dualarımda çünkü sağda 1 Tane yumurta oluşmuştu ve sağ tüpüm hsg ile ilaçla açılmıştı çok randımanlı çalıştığını düşünmüyordum dua et olacak inşallah
Hsg çektirmiş miydin pekiBenim de üçüncü denemem her seferinde sağda 1 tane 20 mm
Hayır 1 çocuğum varHsg çektirmiş miydin peki
ne kadardır deniyorsunuz 6-7 ay oldu mu hsg çekilebilirsiniz hsg çekildikten 2 ay sonra hamile kaldım benHayır 1 çocuğum var
Ona gerek yok dediler herşeyin normal ..bu üçüncü denemem 12.gunum inşallah olur test yapmaya korkuyorunne kadardır deniyorsunuz 6-7 ay oldu mu hsg çekilebilirsiniz hsg çekildikten 2 ay sonra hamile kaldım ben
8 ay oldu deniyoruz adet düzensizliği vardı ondan kalamiyorum adetim düzene girince olur dedine kadardır deniyorsunuz 6-7 ay oldu mu hsg çekilebilirsiniz hsg çekildikten 2 ay sonra hamile kaldım ben
3 aydır progestan içiyorum ama o yüzden mi düzenli ölüyorum yoksa dzuene girdi mi bilmiyorumne kadardır deniyorsunuz 6-7 ay oldu mu hsg çekilebilirsiniz hsg çekildikten 2 ay sonra hamile kaldım ben