Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün gittim kontrole 20 mm olmuş yumurta üçüncü ignemi oldumSen iğnenin kaçıncı Günündesin ne durumdasin
Klomen de şiddetli kaşık ağrısı ve su şeklinde bazen kremsi akintin oldu muBen 4 defa çatlatma iğnesi yaptım şuan 4. İğnemin 7.gunundeyim
Klomen de şiddetli kaşık ağrısı ve su şeklinde bazen kremsi akintin oldu mu
Ben bugün gittim 20 mm olmuş yumurtam dediğin gibi kaşık ağrısı devam ediyor çatlatma iğnesi oldum bugün üçüncü denemem inşallah tutar dua dua duaEvet aynen öyle oldu kremsi akıntıdan çok bahsedemiycem ama kasik ağrım oldu
Ben bugün gittim 20 mm olmuş yumurtam dediğin gibi kaşık ağrısı devam ediyor çatlatma iğnesi oldum bugün üçüncü denemem inşallah tutar dua dua dua
İgneden sonra benim hiç belirtim yok kasik ağrım da geçti bugün üçüncü günü senin belirtin oldu muEvet aynen öyle oldu kremsi akıntıdan çok bahsedemiycem ama kasik ağrım oldu
Gebe misin test yaptın miBen 4 defa çatlatma iğnesi yaptım şuan 4. İğnemin 7.gunundeyim
Kaç defa kullandinBende çatlama iğnesi femara kullandım ama bir türlü hamile kalamadim tedaviyi bıraktığım ay hamile kaldım oğluma sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi çok şükür şimdi ikinciyi istiyoruz ama olmuyor. İki ay önce bir dış gebeliğim oldu rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasın insallah
Gebe misin test yaptın miBen 4 defa çatlatma iğnesi yaptım şuan 4. İğnemin 7.gunundeyim
Beş yada altı kere kullandım arada rahim filmide çektirdim ama nasip olmadı sonra doktorum birkaç ay daha deneyip aşılama veya tüp bebeğe geçelim dedi bende bir kac ay daha denemek istemedim tedaviyi bıraktım tüp bebek yaptircaktim o ay hamile kaldimKaç defa kullandin
Erken gebelik testi yaptım negatif bata 1 gün varGebe misin test yaptın mi
Gebelik belirtilerin nelerdiBen çatlatma iğnesinin ilk denemesin de hamile kaldım ama bebeğin kalbi durduğu için kürtaj olalı 1 ay oldu herşeyin hayırlısını istemek lazım Allah hepimizin yardcımcısı olsun
Benim üçüncü denemem 8.gundeyim test yapsam çıkar mı bı bilgin var mı bende tek belirti bile yokHiç belirtim yoktu adet gecikmesi dışın da