Kan vermelisin bence stres yapmaktansaSelam kızlar çatlatma iğnesinin 19. Günü halen adet olmadım 16. Günü normal kaset testi yaptım fakat negatifti. 2 3 saat sonra çıkan çok slik fotoğrafta bile belli olmayan 2. Çizgi çıktı . Testi ertesi günü tekrarladım fakat yine 2 3 saat sonra çok silik 2. Çizgi çıktı. Benim durumumu yaşayan oldu mu ? Yardımcı olursanız sevinirim
Olsaydı daha koyu renkte çıkardı diye düşünüyorum hepKan vermelisin bence stres yapmaktansa
Maalesef iğne yapıldı ve doktor gel vs bisey demediÇatlatma iğnesi kullandınız ama yumurtanın çatladığını teyit ettirdiniz mi ultrasonla. Kiste dönüşmüş de olabilir gecikmeye sebep olabilir.
Bende öyle düşünüyorum,16.güne her türlü 2.çizgi çıkardı. çok kafaya taktıysanız gecikmiş olabilir. bikaç güne adetiniz gelir sanırım ..
Biraz daha bekleyip kontrole gidebilirsiniz. Ben de çatlatma iğnesi ile hamile kaldım. İğneden iki gün sonra doktor çağırdı yumurtalara bakıp çatlayıp çatlamadığını söylemişti.Maalesef iğne yapıldı ve doktor gel vs bisey demedi
Peki ne zaman testte çıktı gebeliğinizBiraz daha bekleyip kontrole gidebilirsiniz. Ben de çatlatma iğnesi ile hamile kaldım. İğneden iki gün sonra doktor çağırdı yumurtalara bakıp çatlayıp çatlamadığını söylemişti.
İgneden sonra 11.gunde çıktı 12. Günde kan verdim 49 çıkmıştıPeki ne zaman testte çıktı gebeliğiniz
Şuan sizinle benzer bir durum yaşıyorum 15.gün test yaptım negatifti şuan 17.gün çok fazla bel ve kasık ağrım var . Adet olmayı bekliyorum o yüzdenSelam kızlar çatlatma iğnesinin 19. Günü halen adet olmadım 16. Günü normal kaset testi yaptım fakat negatifti. 2 3 saat sonra çıkan çok slik fotoğrafta bile belli olmayan 2. Çizgi çıktı . Testi ertesi günü tekrarladım fakat yine 2 3 saat sonra çok silik 2. Çizgi çıktı. Benim durumumu yaşayan oldu mu ? Yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba adet oldunuz mu acaba iğnein 15. Günündeyim tık yok testimde negatifŞuan sizinle benzer bir durum yaşıyorum 15.gün test yaptım negatifti şuan 17.gün çok fazla bel ve kasık ağrım var . Adet olmayı bekliyorum o yüzden
Evet malesef adet oldum 18. GündeMerhaba adet oldunuz mu acaba iğnein 15. Günündeyim tık yok testimde negatif