Çatlatma iğnesi 15. Gün

Zbp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2024
10
0
1
35
Merhaba,
22. Ocakta çatlatma iğnesi yaptı dr.m. Ayın 1.de yani iğneden sonra 10. Günde testler artık negatif gösteriyordu. Ayın 12. Günde hGc için kan verdim negatifti, adetim de 4 gün gecikti. Şu an 15.gundeyim gebelik testleri hala negatif. Meme ağrısı, koku hassasiyeti ve mide bulantısı var. Sizce bir umut var mı? Dr.m adet olmazsan bir hafta sonra tekrar kan tahlili yaptir dedi.

Z Zbp Ben de aynı gün çatlatma iğnesi oldum, benim iğne gününden sayarsak 17.gün adetim geliyor. Ama inşallah gelmez de hamileyizdir

Reactions: Zbp
Z Zbp Ben de aynı gün çatlatma iğnesi oldum, benim iğne gününden sayarsak 17.gün adetim geliyor. Ama inşallah gelmez de hamileyizdir
Ay inşallah hiç test yaptın mi? Belirtilerin var mı? Bende pcos olduğundan dolayı adetimin tam belli gün olmuyor ama +- bir hafta en geç ayin 4 gibi gelirdi, bu yüzden ben sonuna kadar emin olamıyorum ne yazik ki

Ay inşallah hiç test yaptın mi? Belirtilerin var mı? Bende pcos olduğundan dolayı adetimin tam belli gün olmuyor ama +- bir hafta en geç ayin 4 gibi gelirdi, bu yüzden ben sonuna kadar emin olamıyorum ne yazik ki
İğne gününe göre yeni regl tarihiniz belli oluyor, yani normal döngüye uymayabilir.
Belirti olarak meme ağrıları oluyor hakket ettiklerinde vs, ama geçen ay da aynısı olmuştu. 11-13. Günler testlerde çok çok silik çizgiler gördüm ama sonra yapmayı bıraktım. Çünkü önceki iğnede de aynı şekilde siklik çizgiler görmüştüm. Yarın veya perşembe adet günüm belki sabah test yaparım ama sonuçtan korkuyorum adeti bekleyemiyoruz da sakince bekleyebilsek keşke...

Kesinlikle, gebelik testlere sermaye yatırdım heyecandan hayırlısı

Merhaba…bende klomen +çatlatma iğnesi yaptım 12. 14. 15.günler test yaptım negatif bugün 17.gün umudum kalmamıştı bir çok kişi 14.belli diye bugün yaptım (17.gün ) sonuç bu ama doğru yanlış mi sonuç ne bilmiyorum aynı zamanda pkos hastayım o yüzden ilk deneme de tutmaz diye düşündüm ve bu sonuç şuan ne anlayamıyorum birbirine karıştığı için

Var mi fotoğrafınız, göremedim sonucu

Eklentiler

• IMG_0691.jpeg
    50 KB · Görüntüleme: 395
  • IMG_0693.jpeg
    43,1 KB · Görüntüleme: 321
  • IMG_0694.jpeg
    44,1 KB · Görüntüleme: 293
  • IMG_0694.jpeg
    44,1 KB · Görüntüleme: 307
  • IMG_0696.jpeg
    33,4 KB · Görüntüleme: 369
  • IMG_0693.jpeg
    43,1 KB · Görüntüleme: 311
Baya baya iki çizgiye benziyor, bence ya kan tahlili yaptırıp bu şekilde hgc nin yükselmesini takip etmelisiniz ya da tekrar idrar test yapin bir kaç gün sonra. Kan tahlili daha iyi çünkü en azından hgc yükseliyor mu değil mi takip edebilirsiniz orada.

test bozuk sanırım tekrarlasanız mı? çizgi var ama bozuk olduğu için var diyemiyorum, inşallah vardır :)

Merhaba, sonucunuz ne oldu acaba? Ben de benzer durumdayım.

7 haftalık gebeyim çok şükür ilk denemede oldu Allahım inşallah size de isteyen herkese de nasip eder
Merhaba öncelikle hayırlı olsun adınıza çok sevindim rabbim bekleyen herkesi sevindirsin bende 15. Günümdeyim gebelik testleri negatif adetin de 2. Günü olmadım sizin yazınız biraz umut oldu 12 14 15 negatif demişsiniz idrar damı negatifti yoksa kanda mı cevap verirseniz çok mutlu olurum

7 haftalık gebeyim çok şükür ilk denemede oldu Allahım inşallah size de isteyen herkese de nasip eder
Çok sevindim, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum Ben dün maalesef regl oldum Ama güzel haberler almak insanı umutlandırıp mutlu ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…