- 5 Kasım 2015
- 29
- 13
- 88
- 42
Ben dün regl oldum. Yumurta dondurmaya devam edeceğim, kendiliğinden olmayacağını kabullendim… Amh düşüklüğüm var. Umarım sizin sonucunuz mutlu ederSizin sonucunuz ne oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dün regl oldum. Yumurta dondurmaya devam edeceğim, kendiliğinden olmayacağını kabullendim… Amh düşüklüğüm var. Umarım sizin sonucunuz mutlu ederSizin sonucunuz ne oldu
Merhaba,
22. Ocakta çatlatma iğnesi yaptı dr.m. Ayın 1.de yani iğneden sonra 10. Günde testler artık negatif gösteriyordu. Ayın 12. Günde hGc için kan verdim negatifti, adetim de 4 gün gecikti. Şu an 15.gundeyim gebelik testleri hala negatif. Meme ağrısı, koku hassasiyeti ve mide bulantısı var. Sizce bir umut var mı? Dr.m adet olmazsan bir hafta sonra tekrar kan tahlili yaptir dedi.
Ben 2 ay önce düşük yaptım çatlatma iğnesi yapmadım bende adet gecikmem var 15 gün bugün 8.gun test yaptım negatifti ama düşük yaptığım gebelik gibi belirtilerim var bence umut etmeyi bırakmamalıyız ben de her gün idrar testi yapıyordum vazgeçtim bekliycem onumzdeki hafta kan testi yapacam tekrarBen dün regl oldum. Yumurta dondurmaya devam edeceğim, kendiliğinden olmayacağını kabullendim… Amh düşüklüğüm var. Umarım sizin sonucunuz mutlu eder
Ayrıca düşük yaptığım gebeliğim de 4 yıldır sürekli çatlatma iğneleri yaptırdım olmadı doktor umut yok tüp bebeğe git dedi tüm umudumu yitirdim sonra bir işe girdim çocuk olsun illa psikolojisinde. Çıktım kendiliğinden hamile kaldım biraz da çocuk olsun psikolojisinden çıkmamız lazimMerhaba,
22. Ocakta çatlatma iğnesi yaptı dr.m. Ayın 1.de yani iğneden sonra 10. Günde testler artık negatif gösteriyordu. Ayın 12. Günde hGc için kan verdim negatifti, adetim de 4 gün gecikti. Şu an 15.gundeyim gebelik testleri hala negatif. Meme ağrısı, koku hassasiyeti ve mide bulantısı var. Sizce bir umut var mı? Dr.m adet olmazsan bir hafta sonra tekrar kan tahlili yaptir dedi.
Geçmiş olsun dilediğiniz gibi olur inşallah bende bugün olacak gibiyim testler yine negatif insan umut ediyor ama olsa çıkardı çok üzülüyorum rabbim bizede nasip eder inşallahBen dün regl oldum. Yumurta dondurmaya devam edeceğim, kendiliğinden olmayacağını kabullendim… Amh düşüklüğüm var. Umarım sizin sonucunuz mutlu eder
Çok geçmiş olsun evet bu psikolojiden çıkmamız lazım doktorlar ve etrafımızda ki herkes öyle söylüyor ama çıkmıyor ki akıldan benim psikolojim bozuldu sadece dua ediyorum kendim ve tüm isteyenler için çok zor bir sınavmış rabbim sesimizi duyar en yakın zamanda sağlıklı yavrularımıza kavuşuruz inşallahAyrıca düşük yaptığım gebeliğim de 4 yıldır sürekli çatlatma iğneleri yaptırdım olmadı doktor umut yok tüp bebeğe git dedi tüm umudumu yitirdim sonra bir işe girdim çocuk olsun illa psikolojisinde. Çıktım kendiliğinden hamile kaldım biraz da çocuk olsun psikolojisinden çıkmamız lazim
AminÇok geçmiş olsun evet bu psikolojiden çıkmamız lazım doktorlar ve etrafımızda ki herkes öyle söylüyor ama çıkmıyor ki akıldan benim psikolojim bozuldu sadece dua ediyorum kendim ve tüm isteyenler için çok zor bir sınavmış rabbim sesimizi duyar en yakın zamanda sağlıklı yavrularımıza kavuşuruz inşallah
İdrar testinde yaptım kaset test değil erken gebelik testi yaptım Allahım isteyen herkese size de nasip etsin inşallah hiçbir zaman hiçbir şekilde umudunuzu kaybetmeyinMerhaba öncelikle hayırlı olsun adınıza çok sevindim rabbim bekleyen herkesi sevindirsin bende 15. Günümdeyim gebelik testleri negatif adetin de 2. Günü olmadım sizin yazınız biraz umut oldu 12 14 15 negatif demişsiniz idrar damı negatifti yoksa kanda mı cevap verirseniz çok mutlu olurum
Çok teşekkür ederim…burada olumlu olumsuz o kadar çok mesaj okudum ki size katılıyorum bu yüzden burada ki mesajlar insanı umutlandırıyorÇok sevindim, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum Ben dün maalesef regl oldum Ama güzel haberler almak insanı umutlandırıp mutlu ediyor
Her yeni bir ay, yeni bir umut Regl olmadıkça umut var derler ya, dilerim size güzel bir sürpriz olur bu ay, olmazsa da yeniden umutla yeni bir döngü :) Ben şu anda tüp bebek merkezinde randevu sıramı bekliyorum. Yumurta toplayıp embriyo dondurma işlemine devam edeceğim. Daha önce 1 tane dondurmuştum. Sonra yumurta gelişmesinde süreci beklemeye almıştım, o arada kendiliğinden kimyasal gebelik geçirdim ama olabiliyormuş umuduyla devam ettim. Olamayınca kaldığım yerden devam etmeye geldim. Rabbim isteyen herkese hayırlı ve güzel ömürlü evlatları kucağına alıp büyütmeyi nasip etsinGeçmiş olsun dilediğiniz gibi olur inşallah bende bugün olacak gibiyim testler yine negatif insan umut ediyor ama olsa çıkardı çok üzülüyorum rabbim bizede nasip eder inşallah
Ne güzel yazmışsınız.Evet her ay yeni bir umut umarım bu ayın sonunda mutlu haberi alırız.İnsan öyle umutlanıyor ki her ay sonrasında regl gelince kime ne diyeceğini bilemiyorsun.Artık eşimde öyle üzülüyor ki regl olunca yüzüne bakamıyorum.Benim çatlatma sonrası 18. Gün hala regl yok.Bugün gittim doktorlarım da heyecanlandı kesin var dedi idrar testi yaptığımı diyemedim tabi ben biliyordum sonucu ama yine umutlandım.1 saat sonra beta 0,400 yani 1 bile değil.İnsan çok üzülüyor yaşadığım şehir de tüp bebek merkezi hatta aşılama yapan bir yer bile yok.Allah ol deyince olur umarım bu ay bizim için ol dediği aydırHer yeni bir ay, yeni bir umut Regl olmadıkça umut var derler ya, dilerim size güzel bir sürpriz olur bu ay, olmazsa da yeniden umutla yeni bir döngü :) Ben şu anda tüp bebek merkezinde randevu sıramı bekliyorum. Yumurta toplayıp embriyo dondurma işlemine devam edeceğim. Daha önce 1 tane dondurmuştum. Sonra yumurta gelişmesinde süreci beklemeye almıştım, o arada kendiliğinden kimyasal gebelik geçirdim ama olabiliyormuş umuduyla devam ettim. Olamayınca kaldığım yerden devam etmeye geldim. Rabbim isteyen herkese hayırlı ve güzel ömürlü evlatları kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin
Fazla uzattım, kusura bakmayın.
Sevgiler…
Merhaba tekrar hayırlı olsun. Kaçıncı gün kanda pozitif gördünüz? Benim iğneden sonra ki 15.günüm bugün dün erken gebelik testi silik çıktı bugün kan verdim negatif. Acaba yükselir mi diye ümit ediyorum.Çok teşekkür ederim…burada olumlu olumsuz o kadar çok mesaj okudum ki size katılıyorum bu yüzden burada ki mesajlar insanı umutlandırıyor
SON DURUMUNUZ NEDİR ? YÜKSELDİMİ KANDAMerhaba tekrar hayırlı olsun. Kaçıncı gün kanda pozitif gördünüz? Benim iğneden sonra ki 15.günüm bugün dün erken gebelik testi silik çıktı bugün kan verdim negatif. Acaba yükselir mi diye ümit ediyorum.
Merhaba benim ilk iğnemde 6 haftalık düşük olmuştu. Bu sonra ki iğnem tutmadı. Şimdi regl oldum 3.günü tekrar başlayacağım ilacaSON DURUMUNUZ NEDİR ? YÜKSELDİMİ KANDA
15 GÜNDE BİLE KANDA ÇATLATMA İĞNESİ ÇIKIYOR DEMEKKİ YADA HATALI TESTTİ. KANDA ÇIKMAMIŞ ÇÜNKÜ.Merhaba benim ilk iğnemde 6 haftalık düşük olmuştu. Bu sonra ki iğnem tutmadı. Şimdi regl oldum 3.günü tekrar başlayacağım ilaca
Evet ama ben iki iğne tecrübemde de şunu anladım kesinlikle herkesin farklı ve kesinlikle her hamilelik farklı. Dolayısıyla bundan sonra söz verdim kendime regl günüm geçmeden asla testlere para vermeyeceğim. İnşallah 3.de güzel haberler alırım. Ve inşallah sizin de güzel sonuçlarınız olur15 GÜNDE BİLE KANDA ÇATLATMA İĞNESİ ÇIKIYOR DEMEKKİ YADA HATALI TESTTİ. KANDA ÇIKMAMIŞ ÇÜNKÜ.
HAYIRLISI OLSUN SAĞLIKLI OLSUN BU AY OLSUN
Kesinlikle regli günü hatta bakmak lazım. Kiminin 10 günde negatif Kiminin 15 gününde hala iğne etkisi pozitif. İnşallah 3 uncude sağlıkla gelsin.Evet ama ben iki iğne tecrübemde de şunu anladım kesinlikle herkesin farklı ve kesinlikle her hamilelik farklı. Dolayısıyla bundan sonra söz verdim kendime regl günüm geçmeden asla testlere para vermeyeceğim. İnşallah 3.de güzel haberler alırım. Ve inşallah sizin de güzel sonuçlarınız olur
İnşallah hepimizinKesinlikle regli günü hatta bakmak lazım. Kiminin 10 günde negatif Kiminin 15 gününde hala iğne etkisi pozitif. İnşallah 3 uncude sağlıkla gelsin.