MERHABA ARKADAŞLAR BENİM ÇATLATMA İĞNESİ VURULDUĞUM 14. GÜNÜNDE TESTİM C DİKEY T KISMI YATAY ÇIKTI DAHA ÖNCE YAPTIĞIMIZDA DA BU ŞEKİLDE ÇIKMIŞTI AŞIRI BEL AĞRIM VAR GÖĞÜSTE ARA ARA GELEN HASSASİYET VAR . KAN TESTİ YAPMALI MIYIM? ADETİN GECİKİNCE Mİ YAPMALIYIM ADETİME 5 GÜN VAR .
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ÇATLATMA İĞNESİ 14. GÜNÜ İDRAR TESTİ C DİKEY T YATAY
- Konu Sahibi gizem321
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- çatlatma 14. gün
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?test bozuk bence başka bir test al ya da kan ver istersen 14. Gün çıkmıştı benim idrarda da kanda daMERHABA ARKADAŞLAR BENİM ÇATLATMA İĞNESİ VURULDUĞUM 14. GÜNÜNDE TESTİM C DİKEY T KISMI YATAY ÇIKTI DAHA ÖNCE YAPTIĞIMIZDA DA BU ŞEKİLDE ÇIKMIŞTI AŞIRI BEL AĞRIM VAR GÖĞÜSTE ARA ARA GELEN HASSASİYET VAR . KAN TESTİ YAPMALI MIYIM? ADETİN GECİKİNCE Mİ YAPMALIYIM ADETİME 5 GÜN VAR .
- 5 Nisan 2012
- 231
- 108
- 303
- 32
Ben de aynı şekilde onalrı kullandım bu ay. 14. gün kan testi negatif çıktı iğneden 15-20 gün sonra adet olunuyormuş. benim 18. günüm karnım bacaklarım ağrıyor benim de söküldüm söküleceğim.Umarım vardır 9ay oldu hiç korunmadık klomen bi defa tek başına kullandım bu ay klomen+ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım bel ve karın ağrım var adet olacakmışım gibi yarın kan testi yapacağım bakalım artık umudum yok
- 5 Nisan 2012
- 231
- 108
- 303
- 32
tekrar kan testi yapmadım ama kaset test ve erken gebelik testi yaptım negatif.Kan testi yaptınız mı tekrar ?
Çıkar canım çıkmazsa bı ihtimal adet gününün de geçmesini bekle . Ama belirtilerin benim belirtilere çok benziyor göğüslerim ağrıyordu bir de regl ağrısı yaşıyordumçatlatma iğnesinin bugün 15. Günü kan testinde varsa çıkar mı ? Aşırı bel ağrım var bir kaç gün önce de göğüslerim çok ağrıyordu normalde adet öncesi ağrımazdı
Hadi inşallah psikolojim çok bozuldu artıkÇıkar canım çıkmazsa bı ihtimal adet gününün de geçmesini bekle . Ama belirtilerin benim belirtilere çok benziyor göğüslerim ağrıyordu bir de regl ağrısı yaşıyordum
Moralini yüksek tutmaya çalış bizim 3 yıldır hiç olmadı gebelik kimyasal vs hiç yaşamamıştım çok şükür iğne ile ilk denemede oldu inşallah sende hamilesindirHadi inşallah psikolojim çok bozuldu artık
- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.928
- 548
- 27
Testin fotosunu atarmisin canımİnşallah canım
Canım testi attım ya o üzüntüyleTestin fotosunu atarmisin canım
- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.928
- 548
- 27
Hayırlısı olsun inşallah vardırCanım testi attım ya o üzüntüyle
Amin inşallah canım hayırlısıylaHayırlısı olsun inşallah vardır
Sen en iyisi bı kan ver canım gidipAmin inşallah canım hayırlısıyla
Yarın öyle yapacağım canım inşallah sonuç pozitif olurda mutlu haberi burdan veririmSen en iyisi bı kan ver canım gidip
- 19 Nisan 2020
- 756
- 350
- 53
- 45