Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkÇatlatma iğnesi 14.gun ve belirtiler
Çıkardı canım büyük ihtimalle daha önceki iğnelerinde kaçıncı gün adet olmuştun Ben mesela 14 -15 günlerde oldum o yüzden 15. Gününde geçmesini bekliyorum test icin
Ben 2 kez igne oldum 4 ay klomen kullandım. Iğnenin yapmadığı belirti kalmadı. Belirti sayılabilecek her şeyi yaşadım. 14 gün olduysa artık test yapabilirsin.
Tekrar hasta oldunuzmu acaba benimde bugün çatlatma iğnesi ile birlikte16.gunum test yaptım negatif cikti böyle olup sonra kanda pozitif gören vqrmi acaba? Canım çok sıkıldı koskocaman negatif gorunce
Tekrar hasta oldunuzmu acaba benimde bugün çatlatma iğnesi ile birlikte16.gunum test yaptım negatif cikti böyle olup sonra kanda pozitif gören vqrmi acaba? Canım çok sıkıldı koskocaman negatif gorunce
HAYIRLI GECELER KIZLAR Ayın 4 ünde çatlatma iğnes oldum 2 yumurtam gelişmişti iğneyi ilk kez kullanıyorum Hic belirtim yok Bugün iğnenin 19.günü adetime 1 gün kaldı hic belirtisi olmayıp hamile kalan varmı acaba