Rahim filmini ben gecen sene özelde 500 e cektirdim .Asilma fiyatini bilen var mı aranızda. Bizde rahim filmi ücreti bilen yardımcı olabilirmisiniz
Bu kaçıncı denemendi iğneyi.
Gecen ay klomen ve catlatma ignesi oldum ilk kez tutmadi bugun doktora gtti 1 ay dinlenelim diger ay asilama dediBu kaçıncı denemendi iğneyi.
Anestezili miRahim filmini ben gecen sene özelde 500 e cektirdim .
Bu ay yumurtaliklari dinlendirecez sonrasindaki ay asilamaya gececezCanım mesajını yeni gördüm naptin neler dedi doktor??
Bu ay yumurtaliklari dinlendirecez sonrasindaki ay asilamaya gececez
Anladım canım sağolasınCanım ben üniversite hastanesinde ücretsiz cektirdim filmi. Özelde istersen 650 ye fiyat almıstım.
Aşılama da heryerde farklı ama bi tanıdığım özelde ilaçlarla birlikte 1500 a yaptırdı.
Evet ilkti ama oyle dedi asilamada da klomen kullanilio zaten diye biliyorum klomen ovitrelle asilama diye gidiyor asilamanin asamasoKlomen ilk kullanımın değil miydii ??
Evet ilkti ama oyle dedi asilamada da klomen kullanilio zaten diye biliyorum klomen ovitrelle asilama diye gidiyor asilamanin asamaso
Benim doktorum öyle istedi. Mesela bazı doktorlar direkt tüp bebeğe geçiyorlar. 14 aydır deniyoruz biz.Klomen çatlama ignesi bi kaç ay kullanilmiyo mu hemen aşılamaya mi geciliyo daha erken değil mii
Benim doktorum öyle istedi. Mesela bazı doktorlar direkt tüp bebeğe geçiyorlar. 14 aydır deniyoruz biz.
Ne olacak ki asilama dese zaten ayni sey tek farki spermi veri sekliBen tedaviye yeni başladım bi defa daha klomen ve iğne kullanmak istiyorum insallah doktorum aşılama demez
Yok canım anestezi almadım.Anestezili mi
24 ekimde vuruldum ben yap bakalım. Evet ben sadece iğne vuruldum.İlk seferde oluyor mu ki canım valla çok korkuyorum 3 gündür göğüslerim çok kötü bugün de karnımda şişlik ve ağrı var normal şartlarda daha 1 haftadan fazla var adetime ama bugün test yapayım mı sence. Sende mi iğne kullandın
Hakkımızda hayırlısı olsun canım24 ekimde vuruldum ben yap bakalım. Evet ben sadece iğne vuruldum.
Canım şimdi yaptım silik çıktı yaAmin test yaptım mı sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?