Ilaç ve iğnelerden tam sokulemiyor demek. HayırlısıYok bi gram agrım yok ve akıntıyla karışık bisey geliyo ilk defa böyle oldu hayırlısı artik
Benimde 13. Günüm canımBenimde iğnemin 11. Gunu bende iki gündür gaz şikayeti var azda göğüs hassasiyeti
Aynen cnm nasipten öteye yol yok bekliycezAhmetem hayırlısı olsun canım üzülme yeni ay yeni umutlar.. yeterki zamanında adet olalım.. ben hala olmadim ama bugün olcam sankii
HayırRahim filmi falan çekildin mi sen canım
Belki ister bu sefer , cektirsen iyi olur.
Inşallah hasta olmazsın canım sen hamişsindir. Ben hasta oldum.Benimde 13. Günüm canım
Devamı geldimi canımAynen cnm nasipten öteye yol yok bekliycez
İlk seferde oluyor mu ki canım valla çok korkuyorum 3 gündür göğüslerim çok kötü bugün de karnımda şişlik ve ağrı var normal şartlarda daha 1 haftadan fazla var adetime ama bugün test yapayım mı sence. Sende mi iğne kullandınInşallah hasta olmazsın canım sen hamişsindir. Ben hasta oldum.
Geldi canım şimdi doktora gidiyorumDevamı geldimi canım
Canım ben üniversite hastanesinde ücretsiz cektirdim filmi. Özelde istersen 650 ye fiyat almıstım.Asilma fiyatini bilen var mı aranızda. Bizde rahim filmi ücreti bilen yardımcı olabilirmisiniz
Evet canım bende çatlatma iğnesi vurulmuştum bu ay benim olmadı eğer merak ediyorsan yapabilirsin test. 13. Güne iğnenin etkisi kalmazİlk seferde oluyor mu ki canım valla çok korkuyorum 3 gündür göğüslerim çok kötü bugün de karnımda şişlik ve ağrı var normal şartlarda daha 1 haftadan fazla var adetime ama bugün test yapayım mı sence. Sende mi iğne kullandın
Bu kaçıncı denemendi iğneyi.Kizlar doktora gittim bu ay yumurtaliklari dinlendirecegimizi sonraki ay asilamaya gececegimizi soyledi
Çok korkuyorum canım ya yapacağım bugün test ama çok ağrım var doktor progestan vardı bide fitil düşük olmasın daha iyi tutunsun diyemiş sen ne zaman başladın iğneyeEvet canım bende çatlatma iğnesi vurulmuştum bu ay benim olmadı eğer merak ediyorsan yapabilirsin test. 13. Güne iğnenin etkisi kalmaz
1 kez denedimBu kaçıncı denemendi iğneyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?