Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahmetem hayırlısı olsun canım üzülme yeni ay yeni umutlar.. yeterki zamanında adet olalım.. ben hala olmadim ama bugün olcam sankii

Inşallah hasta olmazsın canım sen hamişsindir. Ben hasta oldum.
İlk seferde oluyor mu ki canım valla çok korkuyorum 3 gündür göğüslerim çok kötü bugün de karnımda şişlik ve ağrı var normal şartlarda daha 1 haftadan fazla var adetime ama bugün test yapayım mı sence. Sende mi iğne kullandın

Asilma fiyatini bilen var mı aranızda. Bizde rahim filmi ücreti bilen yardımcı olabilirmisiniz

Asilma fiyatini bilen var mı aranızda. Bizde rahim filmi ücreti bilen yardımcı olabilirmisiniz
Canım ben üniversite hastanesinde ücretsiz cektirdim filmi. Özelde istersen 650 ye fiyat almıstım.
Aşılama da heryerde farklı ama bi tanıdığım özelde ilaçlarla birlikte 1500 a yaptırdı.

Evet canım bende çatlatma iğnesi vurulmuştum bu ay benim olmadı eğer merak ediyorsan yapabilirsin test. 13. Güne iğnenin etkisi kalmaz

Evet canım bende çatlatma iğnesi vurulmuştum bu ay benim olmadı eğer merak ediyorsan yapabilirsin test. 13. Güne iğnenin etkisi kalmaz
Çok korkuyorum canım ya yapacağım bugün test ama çok ağrım var doktor progestan vardı bide fitil düşük olmasın daha iyi tutunsun diyemiş sen ne zaman başladın iğneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…