- Konu Sahibi Ugurum3819
Ben de bugün erken gebelik testim yoktu kaset yaptım ama negatif çıktı 13. Gün olsa çıkardı herhaldeİnşallah ama umudum kalmadı artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bugün erken gebelik testim yoktu kaset yaptım ama negatif çıktı 13. Gün olsa çıkardı herhaldeİnşallah ama umudum kalmadı artık
Ben hep kaset yaptım bugün de yaptım boş yokBen de bugün erken gebelik testim yoktu kaset yaptım ama negatif çıktı 13. Gün olsa çıkardı herhalde
Kan verdin miBen de bugün erken gebelik testim yoktu kaset yaptım ama negatif çıktı 13. Gün olsa çıkardı herhalde
Yok yarın 14 o zaman yaptırıcam ama umudum kırıldıKan verdin mi
Yaa nedense negatif hep bizi hüsrana koyuyor benim psikolojim bozuldu kimseye yansitmiyorum ama bozuldu baya hep negatif çıkıyorYok yarın 14 o zaman yaptırıcam ama umudum kırıldı
Ben de kendimi iyi hissetmiyorum bu negatif sonuçlar benide negatif bi insan yaptı….Yaa nedense negatif hep bizi hüsrana koyuyor benim psikolojim bozuldu kimseye yansitmiyorum ama bozuldu baya hep negatif çıkıyor
Bence bir kan ver tam emin olursunBen de kendimi iyi hissetmiyorum bu negatif sonuçlar benide negatif bi insan yaptı….
Yarın 14. Günüm yapıcam yarınBence bir kan ver tam emin olursun
Benim dünden adet sancım oluyor ama adet olmadım
Hadi inşallah en güzel haberleri bekliyorumYarın 14. Günüm yapıcam yarın
Nasip bakalımHadi inşallah en güzel haberleri bekliyorum
Benimki boş çıktı kan verdim acilde 0.152 çıktı olmadı yine hayallerim suya düştü moralim alt üst oldu artık çok yoruldum sürekli tedavi içinde olmaktan ve bi sonuç alamamaktan sıkıldımNasip bakalım
Sıkma canını Allahım büyüktürBenimki boş çıktı kan verdim acilde 0.152 çıktı olmadı yine hayallerim suya düştü moralim alt üst oldu artık çok yoruldum sürekli tedavi içinde olmaktan ve bi sonuç alamamaktan sıkıldım
İnşallah seninki olur Rabbim evlat nasip etsin inşallahSıkma canını Allahım büyüktür
Henüz bi gelişme yok yarın bi daha test yapıcam bakalım nasipİnşallah seninki olur Rabbim evlat nasip etsin inşallah
Test yaptinmiHenüz bi gelişme yok yarın bi daha test yapıcam bakalım nasip
Canım bugün test yaptım silik çizgi çıktı ama test yorumları kötü yalancı olabilir. Dün kaset testte negatif çıkmıştıTest yaptinmi
Zaten gider o silik çizgi 13 gün ve 14. Günden sonra kan verdinmiCanım bugün test yaptım silik çizgi çıktı ama test yorumları kötü yalancı olabilir. Dün kaset testte negatif çıkmıştı
14. Gün bugün adet olmazsam akşama kan vericemZaten gider o silik çizgi 13 gün ve 14. Günden sonra kan verdinmi
Nasıl yaptın14. Gün bugün adet olmazsam akşama kan vericem
Kan verdim negatif.Nasıl yaptın