Çatlatma iğnesi 12.gün silik çizgi

Tam emin olmamakla birlikte bence 10.gun erken. Çünkü bebeğin rahme yerleşmesi 6-12 gün arası olabiliyor. Benim doktorum adetini bekle test yapmak için dedi. Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra döllenme olmamışsa adet görülüyor. 4 gün sonra tekrar yap istersen. Umarım gebesindir.

Gerçekten öyle dedi canım bnde anlamadm belirtiler bizi umutlandırdi 10. Günde çıkan varmı acaba yoksa beklemelimiym bilemiorm birde değer çok düşük değil mi sanki hiç asilama olmamısim gibi

Gerçekten öyle dedi canım bnde anlamadm belirtiler bizi umutlandırdi 10. Günde çıkan varmı acaba yoksa beklemelimiym bilemiorm birde değer çok düşük değil mi sanki hiç asilama olmamısim gibi
10 gün e değer normal çünkü iğnenin etkisi gitmeye başlıyor günden güne. Birde aşılamayi çok abartmaya gerek yok normal ilişki gibi düşünün nasıl ki her normal ilişkide belirti olmuyor bu da aynı bütün etkiler çatlatma ignesinden

Yani 10. Günde yaptığım test mi geçerli yoksa 14. Gün yaptırayım mi tekrar bilemedim bazıları diyor erken yaptırmışsn doktoruma sordum adet tarihini beklemeniz lazm diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…