• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi 12.gün silik çizgi

Ezel yavuz

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2021
436
122
23
31
Kızlar catlatma iğnesi 12.gün ilk idrarla yapmadım gün içinde yaptım hafif silik çizgi çıktı acaba gebelik var mı ya birde beyaz akıntım var

Eklentiler

• IMG_20220606_121235.jpg
    IMG_20220606_121235.jpg
    79,4 KB · Görüntüleme: 1.408
Son düzenleme:
Bu 12 gün nasıl geçti ağrı sancı gaz falan .
Benim çatlatma sonrası 7. Gün ama son 3 gün ağrı arttı gibi arada vuruyor sürekli değil. ağrı var sanki sabah adet olacakmış gibi ama

Benim çatlatma sonrası 7. Gün ama son 3 gün ağrı arttı gibi arada vuruyor sürekli değil. ağrı var sanki sabah adet olacakmış gibi ama
Gaz kabızlık kasık ağrısı yaptı goguslerde birşey yapmadı fazla etkisi görülmedi bende

Canım benim doktorum iğneden sonra kaset test önermedi daha yeni olacağı için göstermeyebilir direkt kan ver hcg değerine baktır dedi. Bende test yapmayıp kan vereceğim.
Bugün kan sonucum çıkacak dün erken gebelik testi yaptım çıkmadı ama 14 .günüm bugün ve adet sancılarım var umudum yok

Kızlar catlatma iğnesi 12.gün ilk idrarla yapmadım gün içinde yaptım hafif silik çizgi çıktı acaba gebelik var mı ya birde beyaz akıntım var
Bu ay Arkadaşm da böyle silik çıktı sonra kan verdi gebelik var dedi doktor. Ama bir kaç gün sonra değerleri düştü kimyasal gebelikmiş. Sizin kan değerleri nasıl Allah gönlünüze göre versin

Bu ay Arkadaşm da böyle silik çıktı sonra kan verdi gebelik var dedi doktor. Ama bir kaç gün sonra değerleri düştü kimyasal gebelikmiş. Sizin kan değerleri nasıl Allah gönlünüze göre versin
Malesef 12 gün kan verdim 1.20 çıktı negatif

Kızlar benim testimi de yorumlar mısınız reglime 2 gün var erken gebelik testi yaptım ilk 5 dkk da cıktı acaba test yeri olabilir mi bana pek varmış gibi gelmedi ama ?

Eklentiler

• 380CF8E6-DA82-4BB5-A024-38ED43D4256E.jpeg
    380CF8E6-DA82-4BB5-A024-38ED43D4256E.jpeg
    101,9 KB · Görüntüleme: 831
  • D303348A-37EF-495E-A4F0-64ECD88DCDC6.jpeg
    D303348A-37EF-495E-A4F0-64ECD88DCDC6.jpeg
    146,7 KB · Görüntüleme: 760
Kızlar benim testimi de yorumlar mısınız reglime 2 gün var erken gebelik testi yaptım ilk 5 dkk da cıktı acaba test yeri olabilir mi bana pek varmış gibi gelmedi ama ?
Bence kan ver en iyi sonuç bende yapmıştım ama benim reglime 10 gün vardı böyle çıktı umutlandim kan verdim hüsrana uğradım testlerle psikolojinizi bozmayın tek seferde kanla öğrenin

Merhabalar,ben de çatlatma iğnesinin 7.gunundeyim. bende de hiç bir hamilelik belirtisi yok son 3 gündür sabahları uyandigim gibi adet sancısı giriyor,gün içinde de arada yokluyor. Göğüs hassasiyeti mide bulantısı gibi belirtiler yok. Sabahları ateş olcuyorum 36,8-36,9 çıkıyor. İğnenin etkisi olduğunu düşünüyorum. Bakalım bir hafta sonra test yapacağım.

Merhabalar,ben de çatlatma iğnesinin 7.gunundeyim. bende de hiç bir hamilelik belirtisi yok son 3 gündür sabahları uyandigim gibi adet sancısı giriyor,gün içinde de arada yokluyor. Göğüs hassasiyeti mide bulantısı gibi belirtiler yok. Sabahları ateş olcuyorum 36,8-36,9 çıkıyor. İğnenin etkisi olduğunu düşünüyorum. Bakalım bir hafta sonra test yapacağım.
Hayırlısı ise olsun ben aşılamanın 13. Günü adet oldum. Hiç belirti olmayıp pozitif gören de var 4 5 gün daha sabır belli olur sonra

Arkadaşlar merhaba ben 28 yaşında 6 yıllık evliyim bir oğlum.var evlendikten 4 ay sonra hamile kaldim oğlum şuan 5 yaşında ve bebek istemeye başladık yaklaşık 3 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor doktora gttim yumurtalıklarm büyüyüp çatlamıyormus klomenle büyüttük önce hap sonra iğnesini kulladm ve catlatma iğnesini olup ertesi gün sabah erkenden aşılama yapıldm değerlerimiz yumurtalıklarım çok iyi olduğunu bu ay hamile kalacağmi doktorum söyledi bugün aşılama olalı 10. Gün dayanamadm kan verdim sonucum 1.20 çıktı erken mi yaptirdm.bilmiorm belirtiler üzerine yola çktm bel kasik ağrısı akıntı görüşlerde dolgunluk ve hassaslık duygu durum karışıklığı gerginlik ve sivilcelenme oldu progestan kullanıorm aşılamadan beri ilacın mi etkisi acaba yardımcı olursanız sevinirim bütün umudumu bıraktm bugün.

Arkadaşlar merhaba ben 28 yaşında 6 yıllık evliyim bir oğlum.var evlendikten 4 ay sonra hamile kaldim oğlum şuan 5 yaşında ve bebek istemeye başladık yaklaşık 3 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor doktora gttim yumurtalıklarm büyüyüp çatlamıyormus klomenle büyüttük önce hap sonra iğnesini kulladm ve catlatma iğnesini olup ertesi gün sabah erkenden aşılama yapıldm değerlerimiz yumurtalıklarım çok iyi olduğunu bu ay hamile kalacağmi doktorum söyledi bugün aşılama olalı 10. Gün dayanamadm kan verdim sonucum 1.20 çıktı erken mi yaptirdm.bilmiorm belirtiler üzerine yola çktm bel kasik ağrısı akıntı görüşlerde dolgunluk ve hassaslık duygu durum karışıklığı gerginlik ve sivilcelenme oldu progestan kullanıorm aşılamadan beri ilacın mi etkisi acaba yardımcı olursanız sevinirim bütün umudumu bıraktm bugün.
Testi erken yaptirmissiniz da doktor nasıl bu ay hamile kalacaksınız diyebildi bu işin garantisi yok ki.
Aşılama sonrası rahime yerleşme ve yerleşme sonrası HCG salgilanmasi 12 23 gün surebilyormus o nedenle asila sonrası 14 diyorlar test için 2 gün sonra tekrarlayın artma var mı belli olur.

Bahsettiğiniz belirtiler çatlatma iğnesi in yan etkileri vücut kendini hamile sanıyor.
Umarım oglunuzun kardeşi yoldadır 🙏

Arkadaşlar merhaba ben 28 yaşında 6 yıllık evliyim bir oğlum.var evlendikten 4 ay sonra hamile kaldim oğlum şuan 5 yaşında ve bebek istemeye başladık yaklaşık 3 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor doktora gttim yumurtalıklarm büyüyüp çatlamıyormus klomenle büyüttük önce hap sonra iğnesini kulladm ve catlatma iğnesini olup ertesi gün sabah erkenden aşılama yapıldm değerlerimiz yumurtalıklarım çok iyi olduğunu bu ay hamile kalacağmi doktorum söyledi bugün aşılama olalı 10. Gün dayanamadm kan verdim sonucum 1.20 çıktı erken mi yaptirdm.bilmiorm belirtiler üzerine yola çktm bel kasik ağrısı akıntı görüşlerde dolgunluk ve hassaslık duygu durum karışıklığı gerginlik ve sivilcelenme oldu progestan kullanıorm aşılamadan beri ilacın mi etkisi acaba yardımcı olursanız sevinirim bütün umudumu bıraktm bugün

Back
X