- 8 Eylül 2022
- 167
- 40
- 27
- Konu Sahibi Neisimkoyucam
Çatlatma iğnesi 11.günüm çok akıntım var. İdrarım baktığım zaman beyaz beyaz şeyler görüyorum sizce bu neden olabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır kullanmıyorumVajenden progestan kullanıyor musun ?
Test yapmayayım diyorum ben geçen sene böyle hamile kalmıştım 15.gun kanda çıktı 17 de idrarda çıkmıştı onun dışında hiç idrarda görmemiştim yapmakla yüzleşmek istemiyorum sanırımTest yap bakalım ne çıkacak :/
benimde 14. günüm bugün. kasık ağrım var beyz akıntım var. dün ovulasyon testi yaptım pik çıktı. ama gebelik testi yapmaya cok cekiniyorum. negatifi görmekten yoruldum. İlk çatlama iğnesi denemem ama bilmiyorum :/Test yapmayayım diyorum ben geçen sene böyle hamile kalmıştım 15.gun kanda çıktı 17 de idrarda çıkmıştı onun dışında hiç idrarda görmemiştim yapmakla yüzleşmek istemiyorum sanırım
Yarın kan verseniz sonuç alırsınız bence. Çok yorucu bi dönem anlıyorum sizibenimde 14. günüm bugün. kasık ağrım var beyz akıntım var. dün ovulasyon testi yaptım pik çıktı. ama gebelik testi yapmaya cok cekiniyorum. negatifi görmekten yoruldum. İlk çatlama iğnesi denemem ama bilmiyorum :/
Akşam test yapmayı düşünüyorum ama daha fazla dayanamıcam çünkü. Pek ümidim de yokta bi tane yumurtam gelişmişti bitane de geriden geliyor demişti doktor. bakalım ne sonuc olacak sende test yaparsan haberdar et :)Test yapmayayım diyorum ben geçen sene böyle hamile kalmıştım 15.gun kanda çıktı 17 de idrarda çıkmıştı onun dışında hiç idrarda görmemiştim yapmakla yüzleşmek istemiyorum sanırım
erken gebelikte çıkmaz mı sizce?Yarın kan verseniz sonuç alırsınız bence. Çok yorucu bi dönem anlıyorum sizi
Çıkabilir varsa bi deneyinerken gebelikte çıkmaz mı sizce?
Çok zoe görünen silik bir çizgi çıktı. İğnenin etkisi midir artık bilmiyorum ama ümitlenmeli miyim acaba beş dk dan sonra çıktı ama hemen çıkmadıÇıkabilir varsa bi deneyin
Çıkabilir varsa bi deneyin
Biraz gebelik testi ile takip edip öyle kan vereyim diye düşündümmmBence yarın bi kan verin en net sonucu o verir. Yada sabah ilk idrarınızla tekrar deneyin
Biraz gebelik testi ile takip edip öyle kan vereyim diye düşündümmm
evet ama öğrenirsem de en azından değerim biraz yükselmiş olur. Bugün erken gebelik testi alayım yarın ilk idrarla deniyeyim sonra kan veririm diye düşünüyorum. Bu sabah elimde kaset test vardı ondan yaptım çook zor görülen hatta tek benim görebildiğim bir çizgi çıktı ama kaset testtt onda farkediyor dimi?Yarın 15. Gününüz değil mi kan vermek için uygun bence
Siz bilirsiniz tabikievet ama öğrenirsem de en azından değerim biraz yükselmiş olur. Bugün erken gebelik testi alayım yarın ilk idrarla deniyeyim sonra kan veririm diye düşünüyorum. Bu sabah elimde kaset test vardı ondan yaptım çook zor görülen hatta tek benim görebildiğim bir çizgi çıktı ama kaset testtt onda farkediyor dimi?
Merhaba kan verdiniz merak ettim sonuç ne olduevet ama öğrenirsem de en azından değerim biraz yükselmiş olur. Bugün erken gebelik testi alayım yarın ilk idrarla deniyeyim sonra kan veririm diye düşünüyorum. Bu sabah elimde kaset test vardı ondan yaptım çook zor görülen hatta tek benim görebildiğim bir çizgi çıktı ama kaset testtt onda farkediyor dimi?
Merhaba sonucum negatifMerhaba kan verdiniz merak ettim sonuç ne oldu