Çatlatma iğnesi 10. Gün gelin birlikte bakalım

2238

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
34
5
1
Merhaba, ben bu ay klomen artı çatlatma iğnesi oldum ayın 14ünde oldum. 3 saat sonra 11. Gün olucak testi şimdi yaptım Sizce hamilelik var mı 28 in de de regl olacağım tarih yorumlarınızı bekliyorum sevgiler 😍

Eklentiler

• d999392d-722e-41fd-990c-ab422ab19f77.webp
    d999392d-722e-41fd-990c-ab422ab19f77.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleme:
Merhaba, ben bu ay klomen artı çatlatma iğnesi oldum ayın 14ünde oldum. 3 saat sonra 11. Gün olucak testi şimdi yaptım Sizce hamilelik var mı 28 in de de regl olacağım tarih yorumlarınızı bekliyorum sevgiler 😍
Hala iğne etkisi olabilir 🥹
13.günde net negatif görmüştüm.
28 nisan kesin diyemeyiz iğne bat’ı değiştiriyor 14/16.günlerde regl olunuyormuş genelde. Benm 18.günde olmuştu mesela.

Hala iğne etkisi olabilir 🥹
13.günde net negatif görmüştüm.
28 nisan kesin diyemeyiz iğne bat’ı değiştiriyor 14/16.günlerde regl olunuyormuş genelde. Benm 18.günde olmuştu mesela.
İğnenin 14. Günü 28 İ oluyor zaten hayatım yanı 4 gün kaldığı için regl tarihine doğru sonuç olabilir diye düşünmüştüm 🥹😊

Markası ne canım testin çizgi var gibi 🤭🎈

Umarım hamişsindir beklemek çok zor ama bir iki gün sonra kan ver garanti olsun bende beklemedeyim 🥲
Evet yaa cidden en zorunda beklemek ve asla sabırlı bi insan değilim 😝😌😌 ayy inşallah ikimizde öyleyizdir canım benim teşekkür ederim. Senin nasıldı süreç çatlatma iğnesi mi oldun sende

Evet yaa cidden en zorunda beklemek ve asla sabırlı bi insan değilim 😝😌😌 ayy inşallah ikimizde öyleyizdir canım benim teşekkür ederim. Senin nasıldı süreç çatlatma iğnesi mi oldun sende

Hayır ovülasyon ile takip ettim ben değerlendirdim regle beş gün var ovülasyon koyulaşmaya başladı şüphelendim iki gündür böyle ya ikinci yumurtlama çok nadir oluyormuş yada gebelik bilemiyorum erken gebelik negatif şuan ama sabırsızlıktan dayanamıyoruz yapıyoruz test en doğru sonuç adet günü yada geçince nasip bakalım inşallah vardır bizdede 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Hayır ovülasyon ile takip ettim ben değerlendirdim regle beş gün var ovülasyon koyulaşmaya başladı şüphelendim iki gündür böyle ya ikinci yumurtlama çok nadir oluyormuş yada gebelik bilemiyorum erken gebelik negatif şuan ama sabırsızlıktan dayanamıyoruz yapıyoruz test en doğru sonuç adet günü yada geçince nasip bakalım inşallah vardır bizdede 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Ayyy hadi inşallah normal test yaptın mı peki ? haber et banada umarım herşey gönlünce olur 🥰

Ayyy hadi inşallah normal test yaptın mı peki ? haber et banada umarım herşey gönlünce olur 🥰
Erken gebelik yaptım negatif şuan 2 gün kala adete tekrar yapıcam inşallah sende haber ver mutlaka umarımmmm öyle oluruz 🥰🥰

Sonucunuz nedir

Kaçınca gününüz aceba kan testi yaptınız mı yoksa kaset mi yapmıştınız
Telefondaki uygulamama göre iki gün geçti kaset testte bir kere silik gördüm sonra negatif çıktı o yüzden test yapmıyorum 😀 bir iki güne belli olur adetim çok şaşmaz zatwn

Back
X