- 2 Eylül 2022
- 164
- 38
- 28
-
- Konu Sahibi Denizzdeniz
Bence bekleyin en azından 2 gün daha , netleşmiş olur . Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallahYardımcı olursanız çok sevinirim hanımlar bu ikinci ignem bugün 11. Gün dün akşam saatlerinde belime aşırı şiddetli bı ağrı girdi bacaklarıma vuran nerden baksanız bir yarım saat falan sürdü ve adet sancısı gibi sancılarım vardı hafif hafif acaba böyle ağrılar yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler var mı aranızda doktorumla görüştüm hamilelik testi yaptır dedi ama test için erken gibi geliyor
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim bende öyle dedim doktora 2-3 gün daha bekleyim öyle yaptırayım testi dedim 11. Gün test için baya erken geldi bana açıkçası korkuyorum da negatif görmekten bıktım çünkü yapasim da yok hiçBence bekleyin en azından 2 gün daha , netleşmiş olur . Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
Allah büyüktür vardır inşallah bebişiniz , test yaparsanız yazınCevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim bende öyle dedim doktora 2-3 gün daha bekleyim öyle yaptırayım testi dedim 11. Gün test için baya erken geldi bana açıkçası korkuyorum da negatif görmekten bıktım çünkü yapasim da yok hiçaminn inşaallah
İnşaallah vardır dua edin olur muAllah büyüktür vardır inşallah bebişiniz , test yaparsanız yazın
2.aşılamayla pozitifi gördüm şükür daha yeni , Rabbim sana da nasip etsinnnİnşaallah vardır dua edin olur muyazarım tabiki pozitif negatif bildiririm siz istiyor musunuz bebek
Çok şükür sağlıkla kucağınıza alın inşaallah çok sevindim2.aşılamayla pozitifi gördüm şükür daha yeni , Rabbim sana da nasip etsinnn
Çokk teşekkür ederim, Aminn inşallahÇok şükür sağlıkla kucağınıza alın inşaallah çok sevindimaminn inşaallah. Siz ne zamandır istiyorsunuz
Rica ederimÇokk teşekkür ederim, Aminn inşallah2 yıldır istiyorduk kısmeti bu zamanmış
Allah razı olsun Sana da nasip olsunnRica ederimevet kısmet bugüneymis çok şükür ki nasip olmuş
Aminn canım cümlemizden inşaallahAllah razı olsun Sana da nasip olsunn
Canım bende adet sancısı gibi hafif hafif sancılar oldu dün 10. Günüm olmasına rağmen dün yine sancılarım vardı ilk iğneniz sanırımben cumartsiiğne oldum,alt karın ağrım var,bu iğne bu kadar ağrı yaparmı ya