baharsensin0906 Üye Kayıtlı Üye 16 Ocak 2023 175 32 25 11 Eylül 2024 Konu Sahibi baharsensin0906 #21 Hsg anestezi ilemi çekiliyor ? ağrılı bir süreç sanırım anladığım kadarıyla. Birde siz hsgden sonra gebe kaldım diyorsunuz ya çatlatma ilemi kaldınız yoksa doğal mı ?
Hsg anestezi ilemi çekiliyor ? ağrılı bir süreç sanırım anladığım kadarıyla. Birde siz hsgden sonra gebe kaldım diyorsunuz ya çatlatma ilemi kaldınız yoksa doğal mı ?
baharsensin0906 Üye Kayıtlı Üye 16 Ocak 2023 175 32 25 14 Eylül 2024 Konu Sahibi baharsensin0906 #22 morciveert .!.: Canım genelik testleri gibi her gün yapıyorsun çift çizgi çıktıgında yumurtlaman olduğunu o gün ilişkiye girmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba tekrar yarınla birlikte 4 günüm geçti sayılır 2 gün önce test yaptım tek çizgiydi. Hasta olucakmış gibi ağrılarım var bide ilk defa iç ateşim var vucuduma dokunamıyorum normal mi sizce? iğnenin etkilerimi anlayamadım.
morciveert .!.: Canım genelik testleri gibi her gün yapıyorsun çift çizgi çıktıgında yumurtlaman olduğunu o gün ilişkiye girmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba tekrar yarınla birlikte 4 günüm geçti sayılır 2 gün önce test yaptım tek çizgiydi. Hasta olucakmış gibi ağrılarım var bide ilk defa iç ateşim var vucuduma dokunamıyorum normal mi sizce? iğnenin etkilerimi anlayamadım.