- 3 Temmuz 2019
- 46
- 23
- 3
- 35
- Konu Sahibi Minik panda 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama silikte olsa bir çizgi var orda ben görebiliyorum şu an belki resimden siz göremiyor olabilirisinixNegatif.
Ama silikte olsa bir çizgi var orda ben görebiliyorum şu an belki resimden siz göremiyor olabilirisinix
Sonuçta hiç bişey çıkmayadabilirdi dimiNegatif.
Erken gebelik testinde silik çıktı zaten belki ben net çekemedimAşağı yukarı çektin mi görseli belli oluyor. Ibşallah yanılıyorumdur. 2 test daha yap, kan testi + erken gebelik testi - 6 gün öncesi. Umarım beklediğine kavuşursun![]()
Elbette seve seve inş vardır da kan testindedr çıkar çok istiyorum çünkü Rabbim isteyen herkese nasip etsinO zaman kan tahlili sonucunu da paylaşırsın bizimle ☺
İnşallah öyledir ya kaç gündür kafayı yemek üzereyim ama iğnenin etkisi bu kadar sürmez diye biliyorum 10 gün içinde geçermiş bugün 13.günümİkinci çizgi var ben gördüm. Umarım gebesinizdir. İğne etkisimidir orasını bilemiyorum malesef.
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz o haldeİnşallah öyledir ya kaç gündür kafayı yemek üzereyim ama iğnenin etkisi bu kadar sürmez diye biliyorum 10 gün içinde geçermiş bugün 13.günüm
İnşallah canımHadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz o halde![]()
csnım merhaba hamıle mısınİnşallah canım![]()