Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim adetime 5gün kaldı, yumurta takibi yapmamıştım açıkcası.evet doktor banada söylüyor yumurtan çatlamış bak sıvısıda buraya akmış diye..sizin doktor bilgilendirmedimi bu konuda yada sormadınızmı
Bende pko var yani düzensiz. Sen nezaman gittinki? Catladıgını soyledıyındeBelli olur canim.. bende gittigimde dr ultrasondan bana yumurtamin catladigini soyleyebiliyor. Adet dongun kac gunde
Senin döngün kaç gün?Belli olur canim.. bende gittigimde dr ultrasondan bana yumurtamin catladigini soyleyebiliyor. Adet dongun kac gunde
Devamli yumurtanı izliyomuydunuz?benim de eğer yumurta catlamissa doktor ultrasonda sıvı görüp anlıyor ve söylüyor bak sıvı var çatlamış diye... normalde yumurta 16 ile 24 mm arasinda catlar ama bu ay klomenden dolayi ilk defa benim adetin 7. günü 1 yumurtam çok büyüyemed3n çatlamış ölçme şansımiz bile olmadi ama e2 fazla yukselmemisti ordan anladik yumurtanin fazla buyumediini. cok şükür ki sonradan gelisen yumurtam oldu o da çatladı
evet cnm adetin 7. gününden itibaren 2 günde bir nerdeyse gittim kontroleDevamli yumurtanı izliyomuydunuz?
Ben hic kontrole gitmedim. 24.günüm bügün, o da dominant yumurta goremedievet cnm adetin 7. gününden itibaren 2 günde bir nerdeyse gittim kontrole
Ben 14. Gunumde gitmistim sivi goruyorlar hatta bende gordum ekrandaBende pko var yani düzensiz. Sen nezaman gittinki? Catladıgını soyledıyınde
Benimde 26-28 gunde bir olurSenin döngün kaç gün?
Ben izlemediyimöicin sıvını da goremedım tatlım. Bilgin icin tesekkurlerBenimde 26-28 gunde bir olur
Eger dongunun en basindan beri kontrol oluyorsan ve varolmus bir yumurta gorduyse sonrasinda baktığında yumurta yerinde yoksa catlamis der ama catlamadan 3 4 sonra gittiysen anlayamaz... onun içinde adetin duzenliyse 28 30 gun arasi oluyorsan 21 24. Gunler progesteron bakılır progesteron 10 uzeri cikarsa yumurta catlamis demektir 1-5 arasi yumurta gelişmemiş demektirBenim adetime 5gün kaldı, yumurta takibi yapmamıştım açıkcası.
Sordumki catlasaydı belli olurmuydu die hayır dedi. Yani bilemedim. Doktoru da pek sevmedim. İlgili davranmadı sanki
Tesekkur ederim tatlım :) :*Eger dongunun en basindan beri kontrol oluyorsan ve varolmus bir yumurta gorduyse sonrasinda baktığında yumurta yerinde yoksa catlamis der ama catlamadan 3 4 sonra gittiysen anlayamaz... onun içinde adetin duzenliyse 28 30 gun arasi oluyorsan 21 24. Gunler progesteron bakılır progesteron 10 uzeri cikarsa yumurta catlamis demektir 1-5 arasi yumurta gelişmemiş demektir