allah allah anlamadım yazıma devam ederken birden gitti herhalde yanlış yere bastım neyse ewt tıp dilinde bizim sorunumuzun acıklaması yok ...o yüzden de psikolojik demek kolay stress demek kolay geliyo ben 4 yıldır korunmuyorum ve 3 yıl hiç dr gitmedeim amman olursa olur dedim ama bu yıl yaşım 33 olunca dur bi gideyimde belki bir sorun vardır dedim herşey temiz cıkınca içim rahatladı ama dr başlamışken devam et tedaviye dedi ve işte 3 aşılama ...... ben stress yapmadan 3 yıl gecirdim tutsa o zaman tutardı o zaman 7 yılık evliyim yani ne bileyim var demek ki bir nedeni olmuyorrrr belki de için için stress yapıyorumdur......
sen en azından gebe kalabiliyorsun onu görmüş oldunnn ben onu bile daha göremedimmm..........merak etme bizim bebeklerimiz olacak sadece zamanı var demek:)))
bu arada gebelik belirtileri de aynı regl belirtileri gibiymiş canım kafana takma yarın mı kan tahliline gideceksin?
evet günüm yataktan geç kaltım duşumu yaptım gazetelere başladım merkezden aradılar.
11. gün ögle idrar test yaptım negativ adet belirtilerim var jel geri geliyo dedim.
testlere fazla güvenme dedi ama beklemek istediğimi söyledim.bu arada jelin gelmesi normalmış renkli olmasıda.
ilaçlara devam et dediler adet olduğunda haber ver. siz seni arada arayacagız denildi. bende tamam dedim.
eşim pazartesi gedilim diyo ben istemiyorum sonuçu kabullendim. bir dahakine inşallah
bu sefet dinlenmiş bir rahimle dondurulmuşları denemek istiyorum aslında bakalım o gün gelsin dr konuşurum.
5 yıldır bıktınlık vermiş bunu bu dönem anladım .zaten beklentim yoktu, onca hayal kıırıklılıkların ardından o gücü biraz uzak kaldıktan sonra toparladığım zaman geri dönmek istiyorum.
bende stress yapmıyorum olumlu düşünsemde biz bir insanız kendimize bile itiraf edemediğimiz kolay kolay kabullenemediğimiz şeyler var.
ama birileri o şansı bir dahaki sefere saklıyorlar aramızdan bazılarıda güzel haberlerle geliyooo,
ben seviniyorum,çevremdeki tüm çocuklarıda ve hamiş gördüğüm anneleride
rabbimin bilğidiği bir şey vardır elbette ,hayırlısıa.s.