Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yasini bilmiyorum ama. Ben 27 yasindayim 7 yasinda kiz kardeşim var. 40 yasinda hamile kaldi annem. Valla ben 21 aydir uğraşıyorum anam kadar olamadim
39 canim.. hayirlisi insallah olur en kisa zamanda :))
Analar kadar olabilir miyiz he:))

Valla şekerim benim kafa karışık. Uygulamalarin biri diyo cuma bat digeri pazar bat. Testi hangi gun yapicam onu düşünüyorum. 21 eylul oglen pik oldu aksam siliklesti. 22 si catladi büyük ihtimalle. Testi ctesi yapicam sanirim gelmezse kirmizi. Aman ne bileyim

Günaydın kızlar sesiniz çıkmıyor noldu hayırdır
Kızlar sabah akinti çok gelince ovulasyon testi yaptım 2 saat sonra daha yenimi catliyor ben bugün baya silik olur diye düşünüyordum silikten daha koyu çıktı

Eklentiler

• IMG_20181002_112509_809.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 41
İnşallah tutmuştur canikom benmde yumdan sonra kasık ağrım başladı hamileyken de böyle başladı hadi vira bismillah ayağını sür inşallah

Kızlar sabah akinti çok gelince ovulasyon testi yaptım 2 saat sonra daha yenimi catliyor ben bugün baya silik olur diye düşünüyordum silikten daha koyu çıktı
sen sıvı alımına dikkat ediyor musun tatlım... daha çatlamadı demek kii??

3. Testte catlamis gibi. Lh yavaş düşüyorsa sende belki o yuzdendir. Sen degerlendir ama aklinda kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…