39 canim.. hayirlisi insallah olur en kisa zamanda :))Yasini bilmiyorum ama. Ben 27 yasindayim 7 yasinda kiz kardeşim var. 40 yasinda hamile kaldi annem. Valla ben 21 aydir uğraşıyorum anam kadar olamadim
Kızlar sabah akinti çok gelince ovulasyon testi yaptım 2 saat sonra daha yenimi catliyor ben bugün baya silik olur diye düşünüyordum silikten daha koyu çıktıGünaydın kızlar sesiniz çıkmıyor noldu hayırdır
İnşallah tutmuştur canikom benmde yumdan sonra kasık ağrım başladı hamileyken de böyle başladı hadi vira bismillah ayağını sür inşallahValla şekerim benim kafa karışık. Uygulamalarin biri diyo cuma bat digeri pazar bat. Testi hangi gun yapicam onu düşünüyorum. 21 eylul oglen pik oldu aksam siliklesti. 22 si catladi büyük ihtimalle. Testi ctesi yapicam sanirim gelmezse kirmizi. Aman ne bileyim
canım ilk 5 dk içinde ne çıktıysa odur sonradan koyulaşabilirKızlar sabah akinti çok gelince ovulasyon testi yaptım 2 saat sonra daha yenimi catliyor ben bugün baya silik olur diye düşünüyordum silikten daha koyu çıktı
En son yaptigim 10 dakika sürmeden çektim resmini cnmcanım ilk 5 dk içinde ne çıktıysa odur sonradan koyulaşabilir
sen sıvı alımına dikkat ediyor musun tatlım... daha çatlamadı demek kii??Kızlar sabah akinti çok gelince ovulasyon testi yaptım 2 saat sonra daha yenimi catliyor ben bugün baya silik olur diye düşünüyordum silikten daha koyu çıktı
Evet cnm 2 saat sivi almıyorum hatta okadar sıkışıyorum ki tuvalete gitmek için kivraniom ama sabrediyorumsen sıvı alımına dikkat ediyor musun tatlım... daha çatlamadı demek kii??
Eşimle dün küstük3. Testte catlamis gibi. Lh yavaş düşüyorsa sende belki o yuzdendir. Sen degerlendir ama aklinda kalmasın
Kiiiz simdi mi kusulurEşimle dün küstükgece 1 de gelicek gönlünü almam lazım ozaman
Eve gelmeden gönlünü alayim da bide eve gelince zaman kaybetmeyekKiiiz simdi mi kusulurbarış da bari nasip olur olur.
15.gün çatlamış canımDd
En son yaptigim 10 dakika sürmeden çektim resmini cnm
ahahahahaaa adamı bıktırdın mı kızahahah benimki de akşam başım ağrıyor dedi, sabah da enerjim yok dedi
ahaha yok kızz nerde regl bittikten sonra 1 defa oldu yanii gittti caaaanım yum.günleriiimmmahahahahaaa adamı bıktırdın mı kız
kürtajdan sonra kaçıncı günün LeylacımSelam kizlar, benim hala silik, 12 ci gunum
ataydın yatağa nomussızııahaha yok kızz nerde regl bittikten sonra 1 defa oldu yanii gittti caaaanım yum.günleriiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?