ya bu benim dediğim daha gebe kalmadan gittiğimde denmişti.. kaliteye mi dedi noldu bilmiyorum.. adetin 3. günün testinin sonuçlarına göre de direk tüp bebek yapabiliriz demişti amh mi ne 0,6 ydı.. bende yaptıramayız durum müsait değil dedim deneyin o zaman dedi aralık ayıydı nisanda gebe kalmışım mayısta öğrenmiştim 22 mayısta da kürtaj oldum.. kalbi durduğu için..8+5ti ama 6+5 göründü ultrasonda.18 eh mi? 22-23 olunca zaten çatlıyo
en azından doğal yolla kalıyosun tüp bebek demesi manidar geldi banaya bu benim dediğim daha gebe kalmadan gittiğimde denmişti.. kaliteye mi dedi noldu bilmiyorum.. adetin 3. günün testinin sonuçlarına göre de direk tüp bebek yapabiliriz demişti amh mi ne 0,6 ydı.. bende yaptıramayız durum müsait değil dedim deneyin o zaman dedi aralık ayıydı nisanda gebe kalmışım mayısta öğrenmiştim 22 mayısta da kürtaj oldum.. kalbi durduğu için..8+5ti ama 6+5 göründü ultrasonda.
hayır canım döllenme aşamasında oluşan gen bozukluklarından oluyomuş yani bana ilk 3 aylık ölümlerde biz sağlıksız bebek diyoruz dedi benim 2.olacaktı kalbi durmasaydı bi oğlum var allah nazarlardan saklasın yavrumu onunla atlattım bu süreciyani oldu kalitesiz de olsa ama aklımda kaldı işte yumurta kalitesiz diye sağlıksız mı oldu noldu da olmadı .. hani bilemiyorsun işte kısmett.. sende çocuk var mı ilk miydi kaybettiğin?
onlar yardımcı valla.. Allah güzel günlerini göstersin canım..hayır canım döllenme aşamasında oluşan gen bozukluklarından oluyomuş yani bana ilk 3 aylık ölümlerde biz sağlıksız bebek diyoruz dedi benim 2.olacaktı kalbi durmasaydı bi oğlum var allah nazarlardan saklasın yavrumu onunla atlattım bu süreci
dedim ya yaştan dolayı galiba..en azından doğal yolla kalıyosun tüp bebek demesi manidar geldi bana
onlar yardımcı valla.. Allah güzel günlerini göstersin canım..
aminn.
amin canım.dedim ya yaştan dolayı galiba..
Benim de 9 gun kala cikmisti, testlerimi de aldim bu gunhaha he benim 8 gün kala çıktığı için artık çarşı yolu ederim eczaneyi
İnşallah kuzum folik asiti mutlaka alıyosun unutmuyosun ben gynoferro sanol kullanıyorum demir b12 folik asit içeriyo bana iyi geldi gebelikte de kullanmıştım devam edicem öğrenirsem doktora gidicem başka uygun görürse onu alırımBenim de 9 gun kala cikmisti, testlerimi de aldim bu gunhayirlisiyla ay sonuna guzel haberler verelim bir birimize
ay hadi inşallahh Leylacım.. Allah gönlümüze göre versinBenim de 9 gun kala cikmisti, testlerimi de aldim bu gunhayirlisiyla ay sonuna guzel haberler verelim bir birimize
ya benim de çevremde var yaşını geçmiş hamileler doğum yapanlar onun için demedim sağlıksızdır diye...amin canım.
yaşla alakalı değil tanıdığımız 40 yaşına yakın q4 aylık hamile geçen hafta cinsiyetini öğrendi anlayacağın herşey allahtan hakkımızda hayırlısı buymuş ne yapalım bak benimde yaş 24 ama sağlıksız oldu senlik değil
Evet maxi fol iciyorum 1 aydir canim, bi de hormon testleri vermistim, prolaktin ve tsh yine yuksek cikti onlar icin de ilac kullaniyorum. Bu defa gec yumurtladim qaliba, 11 ci gunum hala cok silik.İnşallah kuzum folik asiti mutlaka alıyosun unutmuyosun ben gynoferro sanol kullanıyorum demir b12 folik asit içeriyo bana iyi geldi gebelikte de kullanmıştım devam edicem öğrenirsem doktora gidicem başka uygun görürse onu alırım
Amin kuzum. Senin kacinci gununde koyulasti testin?ay hadi inşallahh Leylacım.. Allah gönlümüze göre versin
kıpkırmızı sayılmaz ama 12. günde tatlım. hala belirtilerim var o keskin kasık ağrısını da yaşamadım henüz..Amin kuzum. Senin kacinci gununde koyulasti testin?
Yarina caylar o zaman insallah. Ben 1 kere yaptim ovi testi cok ta bilmiyorum, simdi benim hala cok silik, bu da gebelik testi gibi her gun koyulasmali mi, yoksa pik olan gune kadar silik pik olan gunu koyu mu olmali?kıpkırmızı sayılmaz ama 12. günde tatlım. hala belirtilerim var o keskin kasık ağrısını da yaşamadım henüz..
3bucukya benim de çevremde var yaşını geçmiş hamileler doğum yapanlar onun için demedim sağlıksızdır diye...
dr. tüp bebeği ondan demiş olabilir demek istedim..
oğlun kaç yaşında dedin?
Olabilir canım ikisini düşürmen gerek demi tshden anlamam da prolaktinin gebeliğe engel olduğunu biliyorumEvet maxi fol iciyorum 1 aydir canim, bi de hormon testleri vermistim, prolaktin ve tsh yine yuksek cikti onlar icin de ilac kullaniyorum. Bu defa gec yumurtladim qaliba, 11 ci gunum hala cok silik.
Yasini bilmiyorum ama. Ben 27 yasindayim 7 yasinda kiz kardeşim var. 40 yasinda hamile kaldi annem. Valla ben 21 aydir uğraşıyorum anam kadar olamadimdedim ya yaştan dolayı galiba..
Her ikisi engel canım.Olabilir canım ikisini düşürmen gerek demi tshden anlamam da prolaktinin gebeliğe engel olduğunu biliyorum
Aynen pik olan gun koyu sonra siliklesmeye basliyormus tatlim.Yarina caylar o zaman insallah. Ben 1 kere yaptim ovi testi cok ta bilmiyorum, simdi benim hala cok silik, bu da gebelik testi gibi her gun koyulasmali mi, yoksa pik olan gune kadar silik pik olan gunu koyu mu olmali?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?