T tostos16 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2016 2.899 1.747 53 44 21 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Emci #21 Emci .!.: Ama o silik gördüğüm günün ertesi günü tekrar yaptım emin olmak için ozaman da böyle çıktı oyusden kafam karıştı acaba catlamadi mi diye düşündüm Eki Görüntüle 1835957 Genişletmek için tıkla... yok canım kafan karışmasın çatlamış yumurtan olabiliyor böyle şeyler bazen benim de oldu geçen ay ama bi kere silikleştiyse tamamdır
Emci .!.: Ama o silik gördüğüm günün ertesi günü tekrar yaptım emin olmak için ozaman da böyle çıktı oyusden kafam karıştı acaba catlamadi mi diye düşündüm Eki Görüntüle 1835957 Genişletmek için tıkla... yok canım kafan karışmasın çatlamış yumurtan olabiliyor böyle şeyler bazen benim de oldu geçen ay ama bi kere silikleştiyse tamamdır
Emci ☆ Kûn Fe Yekûn ''Ol der ve Olur ☆ Kayıtlı Üye 8 Nisan 2016 274 123 53 21 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Emci #22 tostos16 .!.: yok canım kafan karışmasın çatlamış yumurtan olabiliyor böyle şeyler bazen benim de oldu geçen ay ama bi kere silikleştiyse tamamdır Genişletmek için tıkla... Hı tmm ozaman kuzum içim rahatladı valla. Ozaman ben baya bi gec yumurtladim çünkü adet dönemindeyim
tostos16 .!.: yok canım kafan karışmasın çatlamış yumurtan olabiliyor böyle şeyler bazen benim de oldu geçen ay ama bi kere silikleştiyse tamamdır Genişletmek için tıkla... Hı tmm ozaman kuzum içim rahatladı valla. Ozaman ben baya bi gec yumurtladim çünkü adet dönemindeyim
T tostos16 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2016 2.899 1.747 53 44 21 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Emci #23 Emci .!.: Hı tmm ozaman kuzum içim rahatladı valla. Ozaman ben baya bi gec yumurtladim çünkü adet dönemindeyim Genişletmek için tıkla... evet canım okudum sen çok geç yumurtlamışsın bu ay adetinde geç olur bu yüzden yumurtlamadan 14 gün sonra oluyor yaklaşık
Emci .!.: Hı tmm ozaman kuzum içim rahatladı valla. Ozaman ben baya bi gec yumurtladim çünkü adet dönemindeyim Genişletmek için tıkla... evet canım okudum sen çok geç yumurtlamışsın bu ay adetinde geç olur bu yüzden yumurtlamadan 14 gün sonra oluyor yaklaşık
Emci ☆ Kûn Fe Yekûn ''Ol der ve Olur ☆ Kayıtlı Üye 8 Nisan 2016 274 123 53 21 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Emci #24 tostos16 .!.: evet canım okudum sen çok geç yumurtlamışsın bu ay adetinde geç olur bu yüzden yumurtlamadan 14 gün sonra oluyor yaklaşık Genişletmek için tıkla... Ozaman ben hiç boşuna heveslenmeyim canım demek ki oyusden adet olmuyorum
tostos16 .!.: evet canım okudum sen çok geç yumurtlamışsın bu ay adetinde geç olur bu yüzden yumurtlamadan 14 gün sonra oluyor yaklaşık Genişletmek için tıkla... Ozaman ben hiç boşuna heveslenmeyim canım demek ki oyusden adet olmuyorum
ada_aras BirKızıOlmalıİnsanın,GözleriSevdiğiAdamaBenzeyen Kayıtlı Üye 8 Haziran 2015 2.906 2.107 133 12 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Emci #25 Teldeki uygulamayı boş ver canım.pztsi yumurtladıysan senin bat 30 mayıs oluyor.tam 30 mayısta kırmızılar geldi mi?
Teldeki uygulamayı boş ver canım.pztsi yumurtladıysan senin bat 30 mayıs oluyor.tam 30 mayısta kırmızılar geldi mi?