Evet canim 3 gün geçti. Bide geç yumurtlamışim pazartesi günü ovulasyan testinde testte çift çizgi gördümmerhaba adetınızde 37. gun derken anlamadım gununuz gectımı yanı
Adetlerim bazen düzensiz test yapmaya cesaret edemiyorum canım37 gün baya geçmiş bi test yapsanız hamile olabilirsiniz
inşallah poziitiftir canım bi test yapıp denersen strese sokmamıs olursun kendınıEvet canim 3 gün geçti. Bide geç yumurtlamışim pazartesi günü ovulasyan testinde testte çift çizgi gördüm
Evet kuzum aynen anladığın gibi pazartesi günü yumurtlama günümdü değerlendirdik. Tlfnumda ki adet takvimine göre ayin 19. Da adet olmam gerekiyordu belkide o takvim yanlış da olabilir. Ama yumurtlama günüm kesinlikle pazartesi günüydü canım.Yumurtlama günü pazartesiydi ama adetiniz geçti dogrumu anladım bide burda okuyoruz ovulasyon testleriylede hamile olduğunu ogrenenler var canim gebelik testi yap
İnşallah canım biraz daha sabredip beklemek istiyorum hayal kırıklığı gerçekten çok zor. Belirtilerim de var ama belkide adet olacam oyusden de olabilirinşallah poziitiftir canım bi test yapıp denersen strese sokmamıs olursun kendını
Âmin inşallah Allahım duysun bu Duâ ni canım benim. Ancak yarın yapabilirim testiNiye korkuyosun vercek Allah canim senlik birşey yok insallah bu mubarek kandil günü hamilesindir testi yap yoksada umutsuzluğa kapılma olur hayirlisiyla
olabilir hayırlısı neyse o olsun bi sorun varmıydıİnşallah canım biraz daha sabredip beklemek istiyorum hayal kırıklığı gerçekten çok zor. Belirtilerim de var ama belkide adet olacam oyusden de olabilir
Zaten canım pazartesi yumurtlama oldu 5 günde testte çıkar mı bilmiyorum. Adet duzensizligim varolabilir hayırlısı neyse o olsun bi sorun varmıydı
Zaten canım pazartesi yumurtlama oldu 5 günde testte çıkar mı bilmiyorum. Adet duzensizligim var
Yumurtladığın günden 14 gün sonra adet olunuyor diye biliyorum canım o zaman batına daha varEvet kuzum aynen anladığın gibi pazartesi günü yumurtlama günümdü değerlendirdik. Tlfnumda ki adet takvimine göre ayin 19. Da adet olmam gerekiyordu belkide o takvim yanlış da olabilir. Ama yumurtlama günüm kesinlikle pazartesi günüydü canım.
Gecen ay 15 inde oldum canım ozaman baya bi gec gelecek adetim öyle mi. Yani 14 gün sonraysa ozaman ayin 30unda Adet olacamYumurtladığın günden 14 gün sonra adet olunuyor diye biliyorum canım o zaman batına daha var
çatlamış canım yumurtan hayırlısı olsun :))Yaptım kuzum silik cikti ama emin olamadım hatta bak sana resim atim
Bu tam koyuydu gördüğüm gun
Eki Görüntüle 1835953
Buda ertesi günü olan
Eki Görüntüle 1835954
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?