canım doktorun söylenmesigerekenleri söylemiş tahlillerinin temiz çıkması çok iyi ama iltihabı ihmal etme sonuna kadar tedavini ol bir dahaki muayenede yani adetli olacksın muhtemelen o çatlamamış yumurtaya bakacak ki doğum kontrol hapıyla muhtemelen kaybolmuş olacak işte o zaman seni yumurta takibine alacak beklemekten başka şansın yok canım geçmiş olsun
arkadasım ılk yumurta takıbınde bana dr.m klomenle basladı ve o hapta yumurtalarımı hem fazla gelıstırdı hemde kıst yaptı tabbı yumurtalarla bırlıkte kıstlerde buyudu pregnyl vurdu olmadı 3 ay denedı ve sonundada benı pko yaptı ama neysekı hemen baska bır dr.a gıttım ve allah ondan razı olsun dogru bır tedavı uygulayarak pkoyu yok ettı onun duacısıyım:Saruboceq:sımdıde beklemedeyım artık baska bır problemımde var onun ıcın de bayram sonu baslıcama.sAynı şeyin bende dün yaşadım arkadaşlar,hiç ilaç kullanmadan yumurta takibiyle yumurtam büyüdü.Çatlatma iğnesini oldum ama büyümeye devam etti.36 mm olmuş, artık çatlamaz dedi.Adetinin 3.günü gel klomene başlayalım yumurtalarını kontrollü büyütelim dedi.Anlayamadığım şu; size ilaç kullanmayalım demiş bana klomene başlayalım dedi.Bide klomen büyütmek için değilmi benim yumurtam zaten fazlasıyla büyüdü?
KızLar 5 yıllık evliyim 2,5 yıldır korunmama rağmen bebiş sahibi olamadım ve doktorun yolunu tuttuk...
rahim ağzı kanseri testi yapıldı = temiz çıktı sonuçlarım
iltihap olduğu söylendi = fitil kuLLandım
hsg yapıldı yani tüplere bakıldı tıkanıklık var mı die o da çok temiz çıktı yani herhangi bi sorun yok
son olarak adetin 3. günü hormon testi yaptırılması gerektiğini söyledi doktorum...
Bugün doktora gittim hormon testi için ama aç karnına yapılması gerekiyomuş o yüzden yarın sabah yaptırcam hormon testini...
bu arada bugün muayene oldum ve sağ tarafımda 2cm boyunda çatlamamış bi yumurtam varmış onun için bana yasmin doğum kontrol hapı kullanmamı söyledi doktor...
önümüzdeki ay reglimin 3. günü tekrar o yumurtaya bakacakmış çatlayıp çatlamadığına...
Baze ilşki esnasında ağrım oluyo..
sizce bu yumurtanın çatlaması ile alakalı olabilir mi... doktora sorcaktım unuttum...
o yumurta çatlamadan yumurtalık takibine başlanmıyomuş...
çünkü ilaçlar o yumurtanın daha da büyümesine neden oluyormuş...
Bilgisi olanlar cevap yazarlarsa çok sevinirim....:uhm:
merhaba, "pko" nedir? Bu sitede ve hamilelik konusunda yeni harekete geçen biri olarak biraz konulara yabancıyım. Yanıtlarsan mutlu olurum. Yumurtanın çatlamaması sorununu şu an ben de yaşıyorum ve doktorumun tatmin edici açıklamalarda bulunmamasına ise ayrıca takılmış durumdayım.
Dr. yumurtan çatlamamış dedi ve devamında tatmin edici bir açıklama yapmadı banada. Peki çatlamayan yumurtaların akibeti ne oluyor? Bilen var mı? Her çatlamayan yumurta kiste mi dönüşüyor ? :uhm:
bende pko tedavısı gordum ve suanda pko yok sımdı soruma geldı pekı bız kendımız yumuratmızın catlayıp catlamadıgını anlayabılırmıyız??? bunun belırtısı varmıdır???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?