Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım teşekkür ederim. Benim reglm gecti ama yeni yumurtlama gördüm umarım güzel sonuclanırÇatlamadan 12 gün sonra pozitifse çıkar testte belirtiler regl ile aynı regl gecikmeden tahmin etmek zor
Yumurtlamanizi nasil biliyorsunuz bende bel agrisi ve kasik agrim var asilama yapilali 8 gunumdeyimAnladım teşekkür ederim. Benim reglm gecti ama yeni yumurtlama gördüm umarım güzel sonuclanır
Ben innovita ovulasyon testi kullanıyorum. Belirti olarak sorarsanız kasık agrısı akıntı şeklindeYumurtlamanizi nasil biliyorsunuz bende bel agrisi ve kasik agrim var asilama yapilali 8 gunumdeyim
Benim kasik agrim var ama cok akintim yok fitil kullaniyorum acaba normalmiBen innovita ovulasyon testi kullanıyorum. Belirti olarak sorarsanız kasık agrısı akıntı şeklinde
Tüm belirtiler olacak diye bir şey yok canınızı sıkmayın umarım hayırlı sonuçlar olur hepimiz içinBenim kasik agrim var ama cok akintim yok fitil kullaniyorum acaba normalmi
Tskler insllah piskoleji kalmiyor beklerikenTüm belirtiler olacak diye bir şey yok canınızı sıkmayın umarım hayırlı sonuçlar olur hepimiz için![]()
Evet stres oluyor insan gercekten. Hayırlısı inşallahTskler insllah piskoleji kalmiyor bekleriken
Umarım gönlünüzce olurBenim de bugün iğne hariç 4. günüm. Benim bundan 2 ay önce yani tedaviye başlamadan önce yumurtlama zamanı çok şeffaf yapışkan akıntım olurdu; resmen iç çamaşırım ıslanırdı. Ama bu iki aydır reglden hemen sonra olan beyaz akıntı dışında hiç akıntım olmadı. Şuan kasıklarımda aralıklı şiddetli, daha sık şiddetsiz ağrılarım oluyor. Hedef gün 27 Ekim :)
Tüm belirtiler olacak diye bir şey yok canınızı sıkmayın umarım hayırlı sonuçlar olur hepimiz için![]()