catlama ignesinin verdigi agri kac gun suruyor kizlar yaa

Bende ağrı hiç geçmedi hamile kalmışım ondan olmuş
aaa masallah hayirli olsun canim.ne agrilarim vardi senin neler gecmedi bendede hala var bacagima vuruyor sag tarafim dunde buvunde bel agrim oldu simdi 10. gunumdu bugun

Kac yumurta olustu sizdenasil bi agri vardi
aaa masallah hayirli olsun canim.ne agrilarim vardi senin neler gecmedi bendede hala var bacagima vuruyor sag tarafim dunde buvunde bel agrim oldu simdi 10. gunumdu bugun

Bende tek yumurta vardı çatlama ignesini yaptiktan sonra batma oldu ilişki sırasında da siddetli bi batma oldu anladım yumurtanın dollendigini sonrada sürekli kasık ağrım oldu adet günümden 2 gün önce yürürken bile şiddetli sayilacak ağrı oluyordu

goguslerunizde agri varmiydi akintiniz oluyormuydu baska sormucam teşekkür ederim cevabınız icin

goguslerunizde agri varmiydi akintiniz oluyormuydu baska sormucam teşekkür ederim cevabınız icin
Sorabilirsin canım önemli degil. Goguslerimde bi değişiklik yoktu benim akıntımda yoktu galiba onu tam hatırlamıyorum bende pek belirti yoktu sadece kasıklarda şiddetli batma hissi bide canım meyve istemişti

Sorabilirsin canım önemli degil. Goguslerimde bi değişiklik yoktu benim akıntımda yoktu galiba onu tam hatırlamıyorum bende pek belirti yoktu sadece kasıklarda şiddetli batma hissi bide canım meyve istemişti
bendede akıntı yok ama bugun arada.gogsuz sizladi igneden sonra olmamisti gogsumde bugun.sizladi uyku halsizlik hepsini igneye bagladim bakalim ne olacak buaraya yazacagim cok tesekkur ederim cankm

bendede akıntı yok ama bugun arada.gogsuz sizladi igneden sonra olmamisti gogsumde bugun.sizladi uyku halsizlik hepsini igneye bagladim bakalim ne olacak buaraya yazacagim cok tesekkur ederim cankm
Herkesin belirtileri farklı oluyo canım inşallah hamilesindir

Hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyorum bende 12 gun yaistim silik cikti hemen bize haber at benim karnimin sisligi biraz indi sende durum.nasil

Hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyorum bende 12 gun yaistim silik cikti hemen bize haber at benim karnimin sisligi biraz indi sende durum.nasil
insallah canim bendede sikayetlerim biraz azaldi genel de aksam ustu aksamlari be .daha kotu.oluyorum sabah oglen daha iyiyim:))

Aynen aksama dogri karnim gaz doluyo

birde arada azda olsa bulantim olup geciyor piskokojik diye ustunde durmuyorum

Ayni durum bende de var bulaniyorm gogus ucum cok aciyo dokunamiyorum yani

gizem50 canim simdi 2 tane test aldim geldim elim durmadi birini yaptim ama çıkmadı digerini 13. gün yaparim

simdi tekrar baktim 20 dakka gecti cok az belli belirsiz var sanki yada ben şaşı goruyorum bilemedim sabah yapacam digerini ilk idrarda hergun bir tane yaparim artik elim durmaz birde heyecan yaptim sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…