aaa masallah hayirli olsun canim.ne agrilarim vardi senin neler gecmedi bendede hala var bacagima vuruyor sag tarafim dunde buvunde bel agrim oldu simdi 10. gunumdu bugunBende ağrı hiç geçmedi hamile kalmışım ondan olmuş
Kac yumurta olustu sizdenasil bi agri vardiBende ağrı hiç geçmedi hamile kalmışım ondan olmuş
Kac yumurta olustu sizdenasil bi agri vardi
aaa masallah hayirli olsun canim.ne agrilarim vardi senin neler gecmedi bendede hala var bacagima vuruyor sag tarafim dunde buvunde bel agrim oldu simdi 10. gunumdu bugun
goguslerunizde agri varmiydi akintiniz oluyormuydu baska sormucam teşekkür ederim cevabınız icinBende tek yumurta vardı çatlama ignesini yaptiktan sonra batma oldu ilişki sırasında da siddetli bi batma oldu anladım yumurtanın dollendigini sonrada sürekli kasık ağrım oldu adet günümden 2 gün önce yürürken bile şiddetli sayilacak ağrı oluyordu
Sorabilirsin canım önemli degil. Goguslerimde bi değişiklik yoktu benim akıntımda yoktu galiba onu tam hatırlamıyorum bende pek belirti yoktu sadece kasıklarda şiddetli batma hissi bide canım meyve istemiştigoguslerunizde agri varmiydi akintiniz oluyormuydu baska sormucam teşekkür ederim cevabınız icin
bendede akıntı yok ama bugun arada.gogsuz sizladi igneden sonra olmamisti gogsumde bugun.sizladi uyku halsizlik hepsini igneye bagladim bakalim ne olacak buaraya yazacagim cok tesekkur ederim cankmSorabilirsin canım önemli degil. Goguslerimde bi değişiklik yoktu benim akıntımda yoktu galiba onu tam hatırlamıyorum bende pek belirti yoktu sadece kasıklarda şiddetli batma hissi bide canım meyve istemişti
Herkesin belirtileri farklı oluyo canım inşallah hamilesindirbendede akıntı yok ama bugun arada.gogsuz sizladi igneden sonra olmamisti gogsumde bugun.sizladi uyku halsizlik hepsini igneye bagladim bakalim ne olacak buaraya yazacagim cok tesekkur ederim cankm
hayirlisiyla insallah canim yarin 12. gunum sabah idrarinda test yapmak istiyorumHerkesin belirtileri farklı oluyo canım inşallah hamilesindir
Bende yanlış hatrlamiyosam 12.gun silik cizgi cikmisti 14.gunde kan vermistimhayirlisiyla insallah canim yarin 12. gunum sabah idrarinda test yapmak istiyorum
ayyy insallah bende sabah görürüm canim yaBende yanlış hatrlamiyosam 12.gun silik cizgi cikmisti 14.gunde kan vermistim
insallah canim bendede sikayetlerim biraz azaldi genel de aksam ustu aksamlari be .daha kotu.oluyorum sabah oglen daha iyiyim:))Hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyorum bende 12 gun yaistim silik cikti hemen bize haber at benim karnimin sisligi biraz indi sende durum.nasil
evet gaz ve kasigimdaki belimdeki durumu daha belli oluyor ayy neler yasiyoruz ya gecseydi şu son hafta:))Aynen aksama dogri karnim gaz doluyo
belirtilerim azalinca umudumda azalıyorAynen aksama dogri karnim gaz doluyo
insallah tutmustur gogus ucu guzel bir belirti dur bakalim dualara gel canimAyni durum bende de var bulaniyorm gogus ucum cok aciyo dokunamiyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?