- Emoji Skoru
- 1.195
- Puanlar
- 83
benimdr karin sis gogus ucu aciyor igneden işte benceBugun benim de karnim şisti resmen 5 aylik var ignenin 6. Gunundeyim meme ucu cok agriyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimdr karin sis gogus ucu aciyor igneden işte benceBugun benim de karnim şisti resmen 5 aylik var ignenin 6. Gunundeyim meme ucu cok agriyo
biraz daha var canim arada adet olcam gibi sanci geliyor geciyor bazende kasigim da agri olup geçiyorNe durumdasin halen şislik dewam ediyor mu
yarin 10.gun daha erken benceIstersen yarin kan ver
sende ne gibi agrilar devam ediyor canimIstersen yarin kan ver
benimde karnim sis gogus ucum aZ agriyor ama sag kasigimda arada agri oluyor bazende adet agrisi gibi seninde kasik.agriyormu gaz sorunuda varmiKarnim şişti gergin gogus ucu agriyo
bendede gaz sorunu oluyor ignede diye dusunuyorum senin kasik agrin olmadimiki canimGazman gibiyim kasik agrisi yok daha
bendede fazla gaz kalmadi sanirim sislik biraz var ama bugun aksam.ve bugun belimde agri oldu ara arada sag kasigim agriyip geciyor gibi bunlarda ignenin son etkileri.sanırımbenim gaz bitti gibi şişlikte çok kalmadı büyük ihtimal hamile değilim çünki hamilelikle karın şişliğinde dogru orantı var
yarin 11. gun canim 2 ay kan verdim simdi 3. vermeye utanicam bekliyorum.daha kan vermem eczaneden test alsam pazartesi guni yapsam.belli.olurmu acaba 15. gun oluyorYarin 12 mi oluyo
bilmiyorim canim biraz daha bekleyeyim bakalimNe utanacakasin ki onlari işi o