- Emoji Skoru
- 1.195
- Puanlar
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynılarını ben de yaşadımbugun 7. gunum gece saga sola donerken agriyor yuz ustu yatamaz oldum bu igneyi yaptiranlar sizde kac gun surdu agrilar gece uyuyamadim tatsızdim hep![]()
insallah icindeki ses dogru cikar hayirlisiyla canimDedigim gibi protein agirlikli beslen bakalim icimddn bi ses hamilesin diyor
insallah yazarim tabi benim 2 yumurtam oluştu ikiside catlamis ama rahatsizim hala yuz.ustu yatmayı severim yatamiyorum kaya var sanki orda hemen geri donuyorum.evden cikmiyorum halsizim falan igneden diye kaptirmiyorum kendimi senin le aramizda 2 gun varmis sende gelismelri yaz canim.bende yazarim tesekkurler yorumun icin allah bebisine kavustirsun seniAynılarını ben de yaşadımşişkinlik uyuyamama, terleme, vs vs.. Sancılar OPU sonrası bende geçmişti. (Tabi bu defa yumurta toplama sonrası yaşanan acılar oldu
)
insallah yazarim tabi benim 2 yumurtam oluştu ikiside catlamis ama rahatsizim hala yuz.ustu yatmayı severim yatamiyorum kaya var sanki orda hemen geri donuyorum.evden cikmiyorum halsizim falan igneden diye kaptirmiyorum kendimi senin le aramizda 2 gun varmis sende gelismelri yaz canim.bende yazarim tesekkurler yorumun icin allah bebisine kavustirsun seni![]()
tup bebekmi yapildi canim insallah cektigin acilar bosuna gitmeZAynılarını ben de yaşadımşişkinlik uyuyamama, terleme, vs vs.. Sancılar OPU sonrası bende geçmişti. (Tabi bu defa yumurta toplama sonrası yaşanan acılar oldu
)
canim cok üzüldüm inşallah rabbim bu defa kucagina almayi nasip eder bende 3 ay once o ignelerden yaptim gibekten sonrada catlama ignesi vurdu olmadi sonra baska.doktora gittim klomen deneyelim dedim ilk ay catlama ignesi vermedi tutmadi gecen ay bu ay catlama ignesi yaptirdim bakalim ne olacak adet sancisi gibi arada samci giriyo bideBenim ki tup bebek olmadi polikistik oldugu icin dusuk doz gonal f bile yumurtalar coşuyor 87.5 vuruldum ohss oldum ve o ay ikizlere hamile kaldim malesef 24 haftalik dogdu ve kaybettim uzerinden 1.5 yil gecti simdi terlal denedim 75 ml vurdum bu kezde 3 tane iste bakalim sonic ne olacak
canim banami dedin ben tup bebek yaptirmadimBirde ilaclar haric tup bebek icin ne kadar odedin eger olmazsa bende dusuniyorum birde nerde yaptirdin
bilmiyorum haftaya belli olur canimArada giren agri onemli degil sureklilik olmasin gecen arkadas tup ebbek yaptirdi arada agrisi giriyordu ve hamile ama regli sancisini kasiklarinda bariź yasiyorsan bence degildir
Aynen.. tup bebek tedavisi.. 2.nin icindeydik ama o da sonuç vermedi bizde..tup bebekmi yapildi canim insallah cektigin acilar bosuna gitmeZ
kısa zamanda insallah seninde bebisin sana tutunuz kuzenimin 10 sene olmadi tup bebek asilama tedavi sonradan 3 cocgu kendiliginden olduAynen.. tup bebek tedavisi.. 2.nin icindeydik ama o da sonuç vermedi bizde..umarım sizlerin guzel haberlerinizi aliriz..
Kısmet işte. O kadar çok ornek var ki.. Hepimiz yaziyoruz buraya okuyoruz. Yeter ki maddi manevi gücümüz yerinde olsun.. sağlığımız iyi olsun..kısa zamanda insallah seninde bebisin sana tutunuz kuzenimin 10 sene olmadi tup bebek asilama tedavi sonradan 3 cocgu kendiliginden oldu