E Ebrarbuse Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2024 5 0 6 22 Pazartesi 15:50 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebrarbuse #1 Ocak ayında çatlama iğnesi oldum şubat ayında kirstim olduğunu öğrendim bu durumu yaşayan oldu mu doktor ilaç verdi kirst eritmek için yaşayan var mı ☹
Ocak ayında çatlama iğnesi oldum şubat ayında kirstim olduğunu öğrendim bu durumu yaşayan oldu mu doktor ilaç verdi kirst eritmek için yaşayan var mı ☹
Z zeyyoo Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2024 583 242 18 25 Pazartesi 21:37 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebrarbuse #2 Çatlatma iğnesi kiste dönüştürmesi normal genelde iğneden sonra oluyor boyle bır durum riskli birşey değil yanı içini ferah tut ilaçla geçer
Çatlatma iğnesi kiste dönüştürmesi normal genelde iğneden sonra oluyor boyle bır durum riskli birşey değil yanı içini ferah tut ilaçla geçer
E Ebrarbuse Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2024 5 0 6 22 Pazartesi 21:42 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebrarbuse #3 Teşekkür ederim endişe ediyorum böyle şeyler olunca
E Ebrarbuse Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2024 5 0 6 22 Pazartesi 21:42 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebrarbuse #4 zeyyoo .!.: Çatlatma iğnesi kiste dönüştürmesi normal genelde iğneden sonra oluyor boyle bır durum riskli birşey değil yanı içini ferah tut ilaçla geçer Genişletmek için tıkla... Peki bu yumurtanın çatlamadını için mi oluyor
zeyyoo .!.: Çatlatma iğnesi kiste dönüştürmesi normal genelde iğneden sonra oluyor boyle bır durum riskli birşey değil yanı içini ferah tut ilaçla geçer Genişletmek için tıkla... Peki bu yumurtanın çatlamadını için mi oluyor
bademlicikolata Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2021 327 172 53 27 Pazartesi 22:45 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebrarbuse #5 Benim 2 yumurtam vardı çatlatma iğnesi oldum biri çatlamış diğeri çatlamamış büyümeye deavm etmiş ve kist oldu. Olabiliyor yani maalesef
Benim 2 yumurtam vardı çatlatma iğnesi oldum biri çatlamış diğeri çatlamamış büyümeye deavm etmiş ve kist oldu. Olabiliyor yani maalesef
E Ebrarbuse Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2024 5 0 6 22 Pazartesi 22:47 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebrarbuse #6 bademlicikolata .!.: Benim 2 yumurtam vardı çatlatma iğnesi oldum biri çatlamış diğeri çatlamamış büyümeye deavm etmiş ve kist oldu. Olabiliyor yani maalesef Genişletmek için tıkla... Kist şimdi yok demi sende
bademlicikolata .!.: Benim 2 yumurtam vardı çatlatma iğnesi oldum biri çatlamış diğeri çatlamamış büyümeye deavm etmiş ve kist oldu. Olabiliyor yani maalesef Genişletmek için tıkla... Kist şimdi yok demi sende
bademlicikolata Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2021 327 172 53 27 Pazartesi 22:53 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebrarbuse #7 evet boyutu küçülmüştü şimdi iyice küçülmüştür diye umut ediyorum :)
E Ebrarbuse Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2024 5 0 6 22 Pazartesi 22:54 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebrarbuse #8 İnşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin