• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlama iğnesi

heysen3454

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
11
1
1
24
Ocak 20 de ilk defa çatlatma iğnesi oldum daha hiç test yapmadım. Ne zaman test yapmam gerekiyor daha erken mi bikaç gün daha mı beklemeliyim

Ocak 20 de ilk defa çatlatma iğnesi oldum daha hiç test yapmadım. Ne zaman test yapmam gerekiyor daha erken mi bikaç gün daha mı beklemeliyim
Ben 18 ocakra yaptım 10.gün kan verdim 5.7 çıktı 12.gün kan verdim negatif çıktı 13 ve 14.gün idrar testi negatifti bugün 15.gün idrar testim böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_2344.jpeg
    IMG_2344.jpeg
    179,4 KB · Görüntüleme: 9
Çatlatma iğnesi olduktan 14 gün sonra yapılır genelde. Çünkü öncesinde yaptığınızda iğneden dolayı pozitif görme olasılığınız var ben bizzat kendim yaşadım

Çatlatma iğnesi olduktan 14 gün sonra yapılır genelde. Çünkü öncesinde yaptığınızda iğneden dolayı pozitif görme olasılığınız var ben bizzat kendim yaşadım
1 saat önce yaptım negatif çıktı iğne etkisi geçti o zaman pozitfe döner mi bilmiyorum

Ben 18 ocakra yaptım 10.gün kan verdim 5.7 çıktı 12.gün kan verdim negatif çıktı 13 ve 14.gün idrar testi negatifti bugün 15.gün idrar testim böyle çıktı
Kaçıncı dk da böyle oldu 5. Dk dan sonra olduysa kuruma çizgisiymiş. Hemen çıktıysa pozitif demekmiş inşallah pozitiftir🤲🏻

Benim 10.gün kan testimde 5.7 çıktı
12.gün <5 negatif çıktı
13.gün idrar negatif
14.gün idrar negatif
15.gün bugün prodoctor silik bir çizgi ( kuruma çizgisi mi bilmiyorum daha önce bu testte kuruma çizgisi olmamıştı diye hatırlıyorum)

Benim 10.gün kan testimde 5.7 çıktı
12.gün <5 negatif çıktı
13.gün idrar negatif
14.gün idrar negatif
15.gün bugün prodoctor silik bir çizgi ( kuruma çizgisi mi bilmiyorum daha önce bu testte kuruma çizgisi olmamıştı diye hatırlıyorum)
Bir daha kan testi ver istiyorsan daha net olur senin için
Ben bugün certain marka test yaptım

Back