Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğnenin 14. Gününde tam sonuç belli oluyor . Sizin 15. Gününüz ve silik çıkmış hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahBayanlar benim çatlatma iğnesinin 15.ci günü bugün test yaptım çok silik çıkti birde adet olacak gibi ağrılarım var göğüs ucu hafif açıyor bel sırt ağrısı çekiyorum gebelik belirtisi olabilir mikiEki Görüntüle 3455192
Merhaba bende bu ay femara kullandı. 3 tane 18 m yumurta gelişmişti ve 16 m 1 tane gelişmişti 10 temmuzda ilacı bıraktım doktorum bu ay çatlatma yapmayalım dedi böyle deneyin iki günde bir ilişki dedi şimdi gebelik testi yapsam erken mi olur sizceBayanlar benim çatlatma iğnesinin 15.ci günü bugün test yaptım çok silik çıkti birde adet olacak gibi ağrılarım var göğüs ucu hafif açıyor bel sırt ağrısı çekiyorum gebelik belirtisi olabilir mikiEki Görüntüle 3455192
Buarada silik çizgi var gebelik var gibiBayanlar benim çatlatma iğnesinin 15.ci günü bugün test yaptım çok silik çıkti birde adet olacak gibi ağrılarım var göğüs ucu hafif açıyor bel sırt ağrısı çekiyorum gebelik belirtisi olabilir mikiEki Görüntüle 3455192
Yarın ilk idrarla testi tekrarlayın bence. Var gibi hayırlı olsunBayanlar benim çatlatma iğnesinin 15.ci günü bugün test yaptım çok silik çıkti birde adet olacak gibi ağrılarım var göğüs ucu hafif açıyor bel sırt ağrısı çekiyorum gebelik belirtisi olabilir mikiEki Görüntüle 3455192
İnşallah 1 senedir bekliryoz bu günü ama ben adet olcak gibiyim korkuyorumdaYarın ilk idrarla testi tekrarlayın bence. Var gibi hayırlı olsun![]()
İnşallah kuzum ya adet olacak gibiyim valla karnım ağrıyorİğnenin 14. Gününde tam sonuç belli oluyor . Sizin 15. Gününüz ve silik çıkmış hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
İnşallah vardr canim pazartesi gününü bekliyorum kan vermek için ama pekte umudum yok ağrım varİğnenin 14. Gününde tam sonuç belli oluyor . Sizin 15. Gününüz ve silik çıkmış hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
Fermera ne oluyor bende klomen kulldm sonra kontrole gittim Dr yumurtlarim güzel olgunlaşmış dedi sonra iğne oldumMerhaba bende bu ay femara kullandı. 3 tane 18 m yumurta gelişmişti ve 16 m 1 tane gelişmişti 10 temmuzda ilacı bıraktım doktorum bu ay çatlatma yapmayalım dedi böyle deneyin iki günde bir ilişki dedi şimdi gebelik testi yapsam erken mi olur sizce
Yumurta geliştirici ilaç klomen gibi ama doktorum en etkilisi formara dediFermera ne oluyor bende klomen kulldm sonra kontrole gittim Dr yumurtlarim güzel olgunlaşmış dedi sonra iğne oldum
Adetine kacgun var canim belirtilerin varmiMerhaba bende bu ay femara kullandı. 3 tane 18 m yumurta gelişmişti ve 16 m 1 tane gelişmişti 10 temmuzda ilacı bıraktım doktorum bu ay çatlatma yapmayalım dedi böyle deneyin iki günde bir ilişki dedi şimdi gebelik testi yapsam erken mi olur sizce
11 gün var 6 temmuzda oldum 10 temmuzda adetim bitti. Ya bu geçen hafta yumurtlama haftamdı il dışındaydık haksızlık felan vardı ama hava değişikliği de olabilir yarın yine şehir dışında olacağım bilmiyorum hemen de gebeliğe yormak istemiyorum umutlanmamak için ben 5 tane düşük yaptım gebe kalıyordum 20 günde düşüyorduAdetine kacgun var canim belirtilerin varmi
Merhabalar Kübra hanım sonucunuz ne oldu inşallah hayırlısı neyse o olsunAdetine kacgun var canim belirtilerin varmi
Negatif malesef adet oldum Dr gittim bu seferde femara ya baslicam bakalımMerhabalar Kübra hanım sonucunuz ne oldu inşallah hayırlısı neyse o olsun![]()
Femaranın daha iyi olduğunu söylüyorlar hakkınızda hayırlısı olsun inşallahNegatif malesef adet oldum Dr gittim bu seferde femara ya baslicam bakalım![]()
İnşallah canım bu sefer tutarFemaranın daha iyi olduğunu söylüyorlar hakkınızda hayırlısı olsun inşallah![]()