- 7 Şubat 2021
- 690
- 793
- 33
Ver bence canım. Benim 2.6 çıktı hemen ertesi günü bir daha verdim. 5.37 olmuştu. Oh şükür dedim ondan sonra :) hadi sonucunda yaz ama :)kendimi çokk zor tutuyorum okulumun yanındaki özel hastaneye gdip test vermemek için 35 tl imişşş
AY BEN GİDİYOM O ZAMANNNNVer bence canım. Benim 2.6 çıktı hemen ertesi günü bir daha verdim. 5.37 olmuştu. Oh şükür dedim ondan sonra :) hadi sonucunda yaz ama :)
Koş koş :) haber ver bakAY BEN GİDİYOM O ZAMANNNN
Canım gittim 75 TL dedi vermedim sinir oldumNe yaptın canım verdin mi kan?
Sanmam canım. İğne etkisi geçmiştir. Kan ver kesinleştir benceKızlar benimde iğneden sonra 11. Günüm testim böyle çıktı iğne etkisi olabilir mi
Yarın 12. Günüm inşallah negatif sonuç almam senin de testin benimki gibimiydi canımSanmam canım. İğne etkisi geçmiştir. Kan ver kesinleştir bence
Insallah canım. Herseyin hayırlısı. Benim erken gebelikte silikti. 15nci gün falan bundan biraz daha belirgindi ucuz kaset testteYarın 12. Günüm inşallah negatif sonuç almam senin de testin benimki gibimiydi canım
Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım benim içinde dua et hamilelerin duası kabul olurmuş bu mübarek cuma gününde allah evlat isteyen tüm kullarına bu duyguyu tattırsınInsallah canım. Herseyin hayırlısı. Benim erken gebelikte silikti. 15nci gün falan bundan biraz daha belirgindi ucuz kaset testte
Allah razı olsun canım. Etmez olur muyum. Kendimden önce hep isteyenlere sağlıkla nasip et diyorum her seferinde. Yarin kan verince haber ey olur mu sonucuAllah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım benim içinde dua et hamilelerin duası kabul olurmuş bu mübarek cuma gününde allah evlat isteyen tüm kullarına bu duyguyu tattırsın
Ayy kan verdim 8 çıktı bu ne demek iğne etkisi olabilir miCanım bende hep 50 tl veriyorum. Niye öyle pahalı orda
Tamam canım çalışıyorum iş çıkışı vericem kanıAllah razı olsun canım. Etmez olur muyum. Kendimden önce hep isteyenlere sağlıkla nasip et diyorum her seferinde. Yarin kan verince haber ey olur mu sonucu
Yaaaaaa. Hayırlı olsun canım:) Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin :) iğne değil bebis etkisi o :)Ayy kan verdim 8 çıktı bu ne demek iğne etkisi olabilir mi
Canım ne yaptın kan verdin miTamam canım çalışıyorum iş çıkışı vericem kanı
Hayır veremedim ama yarım saate kadar vericem canımCanım ne yaptın kan verdin mi
Sonuçtan haberdar et canım. Merakla bekliyorum :)Hayır veremedim ama yarım saate kadar vericem canım
Canım ne oldu sonuç?Hayır veremedim ama yarım saate kadar vericem canım
2 saate çıkacak burdan bilgilendircem hemen inşallah güzel bi değer çıkarCanım ne oldu sonuç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?