- 7 Şubat 2021
- 690
- 793
- 33
Insallah canım. Heyecan yaptım ya :)2 saate çıkacak burdan bilgilendircem hemen inşallah güzel bi değer çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canım. Heyecan yaptım ya :)2 saate çıkacak burdan bilgilendircem hemen inşallah güzel bi değer çıkar
Ay hiç sorma canım heyecandan ölüyorum resmen ama bi yandan da korkuyorum negatif sonuç alcam diye bugün kasıklarım da ağrılar başladı birleyen kaldırırken hemen ağrı giriyor inşallah belirtilerdendirInsallah canım. Heyecan yaptım ya :)
Insallah canım ya. Çıkmadı mı dahaAy hiç sorma canım heyecandan ölüyorum resmen ama bi yandan da korkuyorum negatif sonuç alcam diye bugün kasıklarım da ağrılar başladı birleyen kaldırırken hemen ağrı giriyor inşallah belirtilerdendir
1.77 çıktı artma ihtimali varmıdırInsallah canım ya. Çıkmadı mı daha
Olabilir canım. 2 gün sonra tekrar aynı saatte ver :) bence yükselir gibi geldi bana :)1.77 çıktı artma ihtimali varmıdır
İnşallah ama çok moralim bozuldu bu kadar düşük beklemiyordumOlabilir canım. 2 gün sonra tekrar aynı saatte ver :) bence yükselir gibi geldi bana :)
Benimde 2.6 çıktığında bende hemen umutsuzluğa kapıldım ama veren Allah veriyor. Biraz daha sabret. Bak gör nasıl yukselecekİnşallah ama çok moralim bozuldu bu kadar düşük beklemiyordum
İnşallah canım benim 14. Gün de kan testi vercem yükselir umarımBenimde 2.6 çıktığında bende hemen umutsuzluğa kapıldım ama veren Allah veriyor. Biraz daha sabret. Bak gör nasıl yukselecek
Benim 11nci gün 2.6 çıkmıştı. 12nci gün 5.37 14ncü gün 20.45 çıkmıştıİnşallah canım benim 14. Gün de kan testi vercem yükselir umarım
Benim de öyle olurmu ki acaba varmı böyle duyduğunuz birileri 1 değerden yükselenBenim 11nci gün 2.6 çıkmıştı. 12nci gün 5.37 14ncü gün 20.45 çıkmışin
Bugün tekrar ver öğreniriz canım:) bazen olabiliyor böyle şeyler:)Benim de öyle olurmu ki acaba varmı böyle duyduğunuz birileri 1 değerden yükselen
Canım yarın vercem 14. Gün oluyor bugün 13. Gün idrar testim düne göre bugün biraz daha belirgin umut vardır inşallahBugün tekrar ver öğreniriz canım:) bazen olabiliyor böyle şeyler:)
Canım ne yaptın test işini:) hersey yolunda mıCanım yarın vercem 14. Gün oluyor bugün 13. Gün idrar testim düne göre bugün biraz daha belirgin umut vardır inşallah
Maalesef canım kan testim bugün 1.03 çıktı 2 gün önce 1.77 demeli yavaş yavaş düşecekCanım ne yaptın test işini:) hersey yolunda mı