Test yaptınız sonuç nedir bu gün idrar testi yaptım ben cift çizgiyi gördüm ama iğnenin etkisidir diye umutlanmak istemiyorumSizin kaçıncı gunde geldi doktora gitmedim
Yaa neden oluyormuş doktorunuzla danıştınız mi?6.ci gün bu gün geldi
6.gun Benimde vardı 15. Gun negatif ti kan testimTest yaptınız sonuç nedir bu gün idrar testi yaptım ben cift çizgiyi gördüm ama iğnenin etkisidir diye umutlanmak istemiyorum
Bu gün gittim doktora yumurtaların çatlamış 3 yumurtada ama kist patlamış sanırım dedi sıvı var dedi ama bende kist yoktu test vs istedi onları yaptırdım bekliyorum bende bta ve prgestronda istedi bakalim sonuç ne çıkacakYaa neden oluyormuş doktorunuzla danıştınız mi?
Tabikide 2 saate çıkar sanırım birde testlerini atsam başarmışsın sen e umut varmi usteki bu gunku altaki dunNe zaman çıkarmış sonuçlar banada bilgi verirmisiniz
Daha 6. Gündesin kuzum bisey demek için gerçekten çok erken benim 6. Gunde gebelik testim negatife dönmüştüTabikide 2 saate çıkar sanırım birde testlerini atsam başarmışsın sen e umut varmi usteki bu gunku altaki dunEki Görüntüle 3371355
Pozitif döndümü tekrardanDaha 6. Gündesin kuzum bisey demek için gerçekten çok erken benim 6. Gunde gebelik testim negatife dönmüştü
Evet bugün sabah pozitif i gördüm ne kadar doğru ne kadar yanlış bilememPozitif döndümü tekrardan
Sonuclarim cikti bta 18 prgstron 20 ama daha 6 günümdeyim sevineyim bilemedimEvet bugün sabah pozitif i gördüm ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem
Aşkım vallahi hevesini kursağında asla bırakmak istemem yemin ederim iyiliğini düşünüyorum çünkü ben bir kadınım ve anne olmak istiyorum senin gibi ama gerçekten çok erken azcık sabretSonuclarim cikti bta 18 prgstron 20 ama daha 6 günümdeyim sevineyim bilemedim
Evet doktorundan iğnenin etkisi olabilir cuma günü tekrarlayalım dediAşkım vallahi hevesini kursağında asla bırakmak istemem yemin ederim iyiliğini düşünüyorum çünkü ben bir kadınım ve anne olmak istiyorum senin gibi ama gerçekten çok erken azcık sabret
Bana nedir ne değildir anlatır mısın bende iğne vurulucam hiç bilgim yok sabah doktora gidicemBenimde 7.gunum catlama ignesinin gece gunduz buralarda biseyler okuyup arastiriyorum :)