Akıntı varken yaptım ya bittikten 5 gun sonra yapsam gene aynı sonuç mu olurkanda negatif canım olsa çıkardı diye düşünüyorum
Böyle bi akıntı varken kan Verdim endişelendim 10 gun sonra yapsam gene ozaman sonuç yükselir mi varsaSanırım daha 10.gununuzdesiniz yada 9. Henuz cok erken
Tabikide yukselir canım adet olmadigimiz surece umut hep varBöyle bi akıntı varken kan Verdim endişelendim 10 gun sonra yapsam gene ozaman sonuç yükselir mi varsa
14.gun ve sonrasindaki kan tahlilleri gecerli oluyor doktorlar icindeteşekkürler
Teşekkür ederim canancım cevapladığın icin14.gun ve sonrasindaki kan tahlilleri gecerli oluyor doktorlar icinde
Tabikide yukselir canım adet olmadigimiz surece umut hep
Sende mi istiyorsun gebelik istiyorsan Rabbım en hayırlı bi şekilde nasip etsin inşallahTabikide yukselir canım adet olmadigimiz surece umut hep var
Benimde 7.gunum catlama ignesinin gece gunduz buralarda biseyler okuyup arastiriyorum :)Sende mi istiyorsun gebelik istiyorsan Rabbım en hayırlı bi şekilde nasip etsin inşallah
Ciddi misin böyle igneye karşı oluyor mu akıntılar yemin ederim bilmiyordum ay içimi rahatlattiniz ya teşekkürlerRica ederim hayirli haberlerimiz olsun insallah .birde bu akintilar normal sayiliyor sayfalarda bazi arkadaslarda da ayni durum mevcut herkesin igneye karsi vucudu farkli tepki veriyor
Rica ederim hayirli haberlerimiz olsun insallah .birde bu akintilar normal sayiliyor sayfalarda bazi arkadaslarda da ayni durum mevcut herkesin igneye karsi vucudu farkli tepki veriyor
Ay sormayın bende çok araştırıyorum sizin için dua edicem hayırlı haberler alırsınız inşallahBenimde 7.gunum catlama ignesinin gece gunduz buralarda biseyler okuyup arastiriyorum :)
Buralarda gezersen herseyi ogrenmis oluyosunCiddi misin böyle igneye karşı oluyor mu akıntılar yemin ederim bilmiyordum ay içimi rahatlattiniz ya teşekkürler
İyiki yapmışlar bu siteyiBuralarda gezersen herseyi ogrenmis oluyosunbenimde ilk oldugu icin gecem gunduzum birbirine girdi buralardan cikamiyorum
İnsallah Alllah emeklerimizi bosa cikarmasın belirtilerin var mı kendini nasil hissediyosunAy sormayın bende çok araştırıyorum sizin için dua edicem hayırlı haberler alırsınız inşallah
Tamamdır o iş bende çok teşekkür ediyorum Rabbım nasip etsin ikimizede anne olmayıNegatif olup 16.17 gun sonra pozitif olanlari gordum burda 10 gun erken daha kisacasi hayirlisi olur insallah bikac gun sonra tekrarla elinde varsa test iki gunde bir yap koyulasma olcakmi diye sen bilirsin yinede
İyiki yapmışlar bu siteyi
Gercekten eve t hem kafa dagitmis oluyosun hemde herkes cok farkli yasadigi icin herkesden biseler ogreniyosun tecrube oluyor aslinda. Benimde hic bilmedigim konular burda kadin dogum doktoru olarak cikicam heraldeİyiki yapmışlar bu siteyi