Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet bende pcosum maalesef. PIKOS adında bir ilaca başladık bu ay. klomen kullandım yumurtam şu an 11-12 mm cumartesi kontrolüm var yeterli büyüdüyse çatlama iğnesi olcam. aşılama öncesi yumurta büyütme yapmadımı doktor
Pcos için bir ilaç kullanmadım sadece yumurta büyütmek için Gonalf iğne bir hafta 37.5 doz kullandım.Ovitrelle çatlatma iğnesi daha sonra aşılama yapıldı.Bugün 11.günüm yarın kan testi için gideceğim.Umarım güzel haberler alırım.
Pcos için bir ilaç kullanmadım sadece yumurta büyütmek için Gonalf iğne bir hafta 37.5 doz kullandım.Ovitrelle çatlatma iğnesi daha sonra aşılama yapıldı.Bugün 11.günüm yarın kan testi için gideceğim.Umarım güzel haberler alırım.
Ayy bende de pkos var ayni igneyi kullanmisiz ben gonalf 75 doz + femara+oviterelle 2 doz kullandim suan 8. Gun ama gogus agrisi harici bir belirti yok oda iğnenin etkisidir diye dusunuyorum insallah güzel sonuclar alirsiniz merak ettim simdi kan sonucunuz ne olacak