Gebeliğe Hazırlık Catlama ignesi oncesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle de olabilir dimi ya ?
Hep bir belirti yaşamak zorundaymısım gibi kasyorum kendimi ister istemez psikolojik olarak etkileniyorum
Tabiki CAnım dediğim gibi çoğu kişi anlamıyor bile.. bide iğnenin etkisi 10. Günde geçer tabi onun için bakmak istersen bak 15. Günde gebelik yap derim

CATLATMA IGNESINDEN SONRA 14 GUN SABAH TEST YAPTIM POZITIF SONRA KAN TAHLILI DE YAPTIRDIM YARIN ALICAM SONUCU INSALAH ODA YUKSEK CIKAR 14 GUN SONRA IGNE ETKISI OLAMAZ DI MI

Sizin nasıldı iğnenin kaçıncı günü ve ilk iğnenizmi
ILK IGNEM ILK 23 DE YAPTIM TEST SONRA 27 IKISIDE POZITIV SONRA 27 KAN TAHLILI 41 CIKTI DOKTORU ARADIM 30 DA YINE KAN TAHLILI YAP DEDI BN AKSAM 29 DA YINE TEST YAPTIM POZITIF BU SABAH YINE TEST YAPTIM ODA POZITIF 14 GUN 17 DE IGNEM YAPILDI INSALAH IGNENIN ETKISI DEGILDIR

23 ve 27 sinde olanlar iğneden kaynaklı etki olabilir CAnım 10 gün oluyor çünkü 14 gün sonra netleşir bugün veya yarın kesin sonuç olur inşallah pozitiftir

23 ve 27 sinde olanlar iğneden kaynaklı etki olabilir CAnım 10 gün oluyor çünkü 14 gün sonra netleşir bugün veya yarın kesin sonuç olur inşallah pozitiftir
Insalah cnm bugun idrar testi yaptim pozitiv kanda yaptirdin nasip

SENCE IYI YUKSELMIS MI DUSMEZ DEGIL MI HALA COK KORKUYORUM CUMA YINE YAPTIRICAM
Yükselmiş güzelim düşmez Allah’ın izniyle folikasit almayı unutma, benimde bugün iğnenin 7. Günüydü etkisi geçmiş mi diye test yaptım çok çok silik çıktı 3 gün sonra tekrar yapmayı düşünüyorum ne önerirsin yapayım mı bekliyim mi?

YAP BN ILK 23 YAPTIM SONRA 27 SONRA 29-30 POZITIFTI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…