Tabiki CAnım dediğim gibi çoğu kişi anlamıyor bile.. bide iğnenin etkisi 10. Günde geçer tabi onun için bakmak istersen bak 15. Günde gebelik yap derimÖyle de olabilir dimi ya ?
Hep bir belirti yaşamak zorundaymısım gibi kasyorum kendimi ister istemez psikolojik olarak etkileniyorum
Tamam öyle yapacağımTabiki CAnım dediğim gibi çoğu kişi anlamıyor bile.. bide iğnenin etkisi 10. Günde geçer tabi onun için bakmak istersen bak 15. Günde gebelik yap derim
14 günde iğne etkisi kalmaz inşallah gebesinizdirCATLATMA IGNESINDEN SONRA 14 GUN SABAH TEST YAPTIM POZITIF SONRA KAN TAHLILI DE YAPTIRDIM YARIN ALICAM SONUCU INSALAH ODA YUKSEK CIKAR 14 GUN SONRA IGNE ETKISI OLAMAZ DI MI
INSALLAH CANIM KAN TESTINI SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM14 günde iğne etkisi kalmaz inşallah gebesinizdir
Yazarsanız bizde mutlu oluruz :)INSALLAH CANIM KAN TESTINI SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM
YARIN SABAH SONUCU ALIR ALMAZ 27 DE YAPTIRMISTIM 41 CIKTI INSALAH DAHA YUKSEK CIKARRR RABIM NASIP EDER AKSAMA YINE TEST YAPICMYazarsanız bizde mutlu oluruz :)
Sizin nasıldı iğnenin kaçıncı günü ve ilk iğnenizmiYARIN SABAH SONUCU ALIR ALMAZ 27 DE YAPTIRMISTIM 41 CIKTI INSALAH DAHA YUKSEK CIKARRR RABIM NASIP EDER AKSAMA YINE TEST YAPICM
ILK IGNEM ILK 23 DE YAPTIM TEST SONRA 27 IKISIDE POZITIV SONRA 27 KAN TAHLILI 41 CIKTI DOKTORU ARADIM 30 DA YINE KAN TAHLILI YAP DEDI BN AKSAM 29 DA YINE TEST YAPTIM POZITIF BU SABAH YINE TEST YAPTIM ODA POZITIF 14 GUN 17 DE IGNEM YAPILDI INSALAH IGNENIN ETKISI DEGILDIRSizin nasıldı iğnenin kaçıncı günü ve ilk iğnenizmi
23 ve 27 sinde olanlar iğneden kaynaklı etki olabilir CAnım 10 gün oluyor çünkü 14 gün sonra netleşir bugün veya yarın kesin sonuç olur inşallah pozitiftirILK IGNEM ILK 23 DE YAPTIM TEST SONRA 27 IKISIDE POZITIV SONRA 27 KAN TAHLILI 41 CIKTI DOKTORU ARADIM 30 DA YINE KAN TAHLILI YAP DEDI BN AKSAM 29 DA YINE TEST YAPTIM POZITIF BU SABAH YINE TEST YAPTIM ODA POZITIF 14 GUN 17 DE IGNEM YAPILDI INSALAH IGNENIN ETKISI DEGILDIR
Insalah cnm bugun idrar testi yaptim pozitiv kanda yaptirdin nasip23 ve 27 sinde olanlar iğneden kaynaklı etki olabilir CAnım 10 gün oluyor çünkü 14 gün sonra netleşir bugün veya yarın kesin sonuç olur inşallah pozitiftir
Hayırlısı olsun inşallah rabbim gönlüne göre versinInsalah cnm bugun idrar testi yaptim pozitiv kanda yaptirdin nasip
INSALAH CNM INSALLAH <3Hayırlısı olsun inşallah rabbim gönlüne göre versin
Canım ne yaptın sonuç alabildin mi?INSALAH CNM INSALLAH <3
208 KAN CNM 30 DA YAPTIM 27 DE 41 DI SIMDI BU CUMA YINE YAPICAM INSALAH GUZEL YUKSELIR ADETIM 2 GUN GECIKTICanım ne yaptın sonuç alabildin mi?
Vaayyyy süper çok sevindim senin adına maşallah subhanallahhh208 KAN CNM 30 DA YAPTIM 27 DE 41 DI SIMDI BU CUMA YINE YAPICAM INSALAH GUZEL YUKSELIR ADETIM 2 GUN GECIKTI
SENCE IYI YUKSELMIS MI DUSMEZ DEGIL MI HALA COK KORKUYORUMVaayyyy süper çok sevindim senin adına maşallah subhanallahhh
Rabbim sizi birbirinize bağışlasın insallah
Yükselmiş güzelim düşmez Allah’ın izniyle folikasit almayı unutma, benimde bugün iğnenin 7. Günüydü etkisi geçmiş mi diye test yaptım çok çok silik çıktı 3 gün sonra tekrar yapmayı düşünüyorum ne önerirsin yapayım mı bekliyim mi?SENCE IYI YUKSELMIS MI DUSMEZ DEGIL MI HALA COK KORKUYORUMCUMA YINE YAPTIRICAM
YAP BN ILK 23 YAPTIM SONRA 27 SONRA 29-30 POZITIFTIYükselmiş güzelim düşmez Allah’ın izniyle folikasit almayı unutma, benimde bugün iğnenin 7. Günüydü etkisi geçmiş mi diye test yaptım çok çok silik çıktı 3 gün sonra tekrar yapmayı düşünüyorum ne önerirsin yapayım mı bekliyim mi?
Yani iğnenin kaçıncı günleri ?YAP BN ILK 23 YAPTIM SONRA 27 SONRA 29-30 POZITIFTI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?