Alıntı yapmadan cevaplamışım aşağıda CAnım sende durumlar nedirSen şuan hangi aşamadasın
Yumurtam benim 19 mm olmuştu iğneye kadar çatlayabilir çok güzel onun için iğneden önce ilişki dedi bence seninkinde de böyle bir durum olabilirKızlar yazılarınızı okudumda aklıma bir şey takıldı doktor bana iğneyi 00.00 da vur vurmadan da değerlendir dedi acaba yumurtalık boyutundan mı ?
Ben boyutlar nedir bilmiyirum sadece istediğim büyüklükte deil dedi salı tekrar gidicemAlıntı yapmadan cevaplamışım aşağıda CAnım sende durumlar nedir
O şekilde de olabilir yada hazırda olsun diye de demiş olabilirKızlar yazılarınızı okudumda aklıma bir şey takıldı doktor bana iğneyi 00.00 da vur vurmadan da değerlendir dedi acaba yumurtalık boyutundan mı ?
Umarım iyi sonuçlar alırsın birkaç gün içinde istenelin büyüklük oluyor zatenBen boyutlar nedir bilmiyirum sadece istediğim büyüklükte deil dedi salı tekrar gidicem
Umarım iyi sonuçlar alırsın birkaç gün içinde istenelin büyüklük oluyor zaten
Umarım iyi sonuçlar alırsın birkaç gün içinde istenelin büyüklük oluyor zaten
Yumurtam benim 19 mm olmuştu iğneye kadar çatlayabilir çok güzel onun için iğneden önce ilişki dedi bence seninkinde de böyle bir durum olabilir
O şekilde de olabilir yada hazırda olsun diye de demiş olabilir
Aynı gün olmuşuz iğneleri inşallah hayırlı sonuçlar alırız benim 3. İğnem buanladım, benim yumurtam 21 mm olmuştu ve kendiliğinden çatlatacak gibi değil demişti 26 sında vurmuştum bende iğneyi ve bahsedilen yan etkilerini yaşamadım sadece akıntı ve kasık ağrısı oldu bi süre o kadar
İnşallah hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alırız bu ay
İnsallah canım benim sende bi yan etki yaptı mı iğne nasıl hissediyorsun ?Aynı gün olmuşuz iğneleri inşallah hayırlı sonuçlar alırız benim 3. İğnem bu
Kesinlikle çok zor ama çok kaptırmak istemiyorum bı ay akışına bıraktım artık iğneden 2 gün sonra sağ kaşığım gün boyunca çok ağrıdı şuanda hafif ara ara ağrım varİnsallah canım benim sende bi yan etki yaptı mı iğne nasıl hissediyorsun ?
Bu arada beklemek çok zor yaaa
Benimde aynı şekil olmuştu gün içinde 2 saniye oluyor ama acı değeri çok az, gün geçtikçe umutsuzlaşıyorum yaa sende de öyle oluyor muKesinlikle çok zor ama çok kaptırmak istemiyorum bı ay akışına bıraktım artık iğneden 2 gün sonra sağ kaşığım gün boyunca çok ağrıdı şuanda hafif ara ara ağrım var
Bende bazen düşünüyorum bu ay olmucak herhalde yine diye bazen de kendime kızıyorum her ay aynı şeyi yapıyosun rabbim isterse vericek zaten diyorum ama geçen aylara nazaran kendimi dinlemiyorum belirtim varmı diye çünkü geçen ay her hamilelik belirtisini neredeyse yaşadım anladım ki kesinlikle psikolojikBenimde aynı şekil olmuştu gün içinde 2 saniye oluyor ama acı değeri çok az, gün geçtikçe umutsuzlaşıyorum yaa sende de öyle oluyor mu
Hamilelik belirtisi bile yaşamıyorum düşün öyle umutsuzum.Bende bazen düşünüyorum bu ay olmucak herhalde yine diye bazen de kendime kızıyorum her ay aynı şeyi yapıyosun rabbim isterse vericek zaten diyorum ama geçen aylara nazaran kendimi dinlemiyorum belirtim varmı diye çünkü geçen ay her hamilelik belirtisini neredeyse yaşadım anladım ki kesinlikle psikolojik
Testi daha geç yapsan daha iyi olur bence yani 14 gün bekle istersenHamilelik belirtisi bile yaşamıyorum düşün öyle umutsuzum.
Rabbim en güzel sonuçları almayı nasip etsin
10. Gün test yapacağım iğnenin etkisi geçmiş mi diye sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun ?
Burda çoğu arkadaş 14. Günde yapın diyor belki 10. Gün de etkisi geçer ama döllenme geç olabilir CAnım moralini bozabilir bu durum ben 14. Yada 15. Günü beklerim diye düşünüyorumHamilelik belirtisi bile yaşamıyorum düşün öyle umutsuzum.
10. Gün test yapacağım iğnenin etkisi geçmiş mi diye sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun ?
Kesinlikle bende 3 test var ama yapmıcam dersimi aldım geçen aylardaTesti daha geç yapsan daha iyi olur bence yani 14 gün bekle istersen
Hiç bir belirti yaşamayan birsürü kişi var CAnım öyle düşünme benim görümcem hamile 3 aylık hiç bir belirtisi yoktu sadece adet gecikmesiyle anladıHamilelik belirtisi bile yaşamıyorum düşün öyle umutsuzum.
Testi daha geç yapsan daha iyi olur bence yani 14 gün bekle istersen
Hayır bebis icin değil etkisi geçmiş mi diye kontrol etmek için yapacaktımBurda çoğu arkadaş 14. Günde yapın diyor belki 10. Gün de etkisi geçer ama döllenme geç olabilir CAnım moralini bozabilir bu durum ben 14. Yada 15. Günü beklerim diye düşünüyorum
Öyle de olabilir dimi ya ?Hiç bir belirti yaşamayan birsürü kişi var CAnım öyle düşünme benim görümcem hamile 3 aylık hiç bir belirtisi yoktu sadece adet gecikmesiyle anladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?