Gebeliğe Hazırlık Catlama ignesi oncesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yazılarınızı okudumda aklıma bir şey takıldı doktor bana iğneyi 00.00 da vur vurmadan da değerlendir dedi acaba yumurtalık boyutundan mı ?
Yumurtam benim 19 mm olmuştu iğneye kadar çatlayabilir çok güzel onun için iğneden önce ilişki dedi bence seninkinde de böyle bir durum olabilir

Yumurtam benim 19 mm olmuştu iğneye kadar çatlayabilir çok güzel onun için iğneden önce ilişki dedi bence seninkinde de böyle bir durum olabilir
O şekilde de olabilir yada hazırda olsun diye de demiş olabilir

anladım, benim yumurtam 21 mm olmuştu ve kendiliğinden çatlatacak gibi değil demişti 26 sında vurmuştum bende iğneyi ve bahsedilen yan etkilerini yaşamadım sadece akıntı ve kasık ağrısı oldu bi süre o kadar
İnşallah hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alırız bu ay

Aynı gün olmuşuz iğneleri inşallah hayırlı sonuçlar alırız benim 3. İğnem bu

İnsallah canım benim sende bi yan etki yaptı mı iğne nasıl hissediyorsun ?
Bu arada beklemek çok zor yaaa
Kesinlikle çok zor ama çok kaptırmak istemiyorum bı ay akışına bıraktım artık iğneden 2 gün sonra sağ kaşığım gün boyunca çok ağrıdı şuanda hafif ara ara ağrım var

Kesinlikle çok zor ama çok kaptırmak istemiyorum bı ay akışına bıraktım artık iğneden 2 gün sonra sağ kaşığım gün boyunca çok ağrıdı şuanda hafif ara ara ağrım var
Benimde aynı şekil olmuştu gün içinde 2 saniye oluyor ama acı değeri çok az, gün geçtikçe umutsuzlaşıyorum yaa sende de öyle oluyor mu

Benimde aynı şekil olmuştu gün içinde 2 saniye oluyor ama acı değeri çok az, gün geçtikçe umutsuzlaşıyorum yaa sende de öyle oluyor mu
Bende bazen düşünüyorum bu ay olmucak herhalde yine diye bazen de kendime kızıyorum her ay aynı şeyi yapıyosun rabbim isterse vericek zaten diyorum ama geçen aylara nazaran kendimi dinlemiyorum belirtim varmı diye çünkü geçen ay her hamilelik belirtisini neredeyse yaşadım anladım ki kesinlikle psikolojik

Hamilelik belirtisi bile yaşamıyorum düşün öyle umutsuzum.
Rabbim en güzel sonuçları almayı nasip etsin
10. Gün test yapacağım iğnenin etkisi geçmiş mi diye sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun ?

Burda çoğu arkadaş 14. Günde yapın diyor belki 10. Gün de etkisi geçer ama döllenme geç olabilir CAnım moralini bozabilir bu durum ben 14. Yada 15. Günü beklerim diye düşünüyorum

Agrilar yumoslar cok buyudugu icin baskidan dolayi oluyorrr.
Catlamadan once iliskide hazirda spermler bulunsun diye oneriliyor.
Dollenme kolay olsun diye

Hiç bir belirti yaşamayan birsürü kişi var CAnım öyle düşünme benim görümcem hamile 3 aylık hiç bir belirtisi yoktu sadece adet gecikmesiyle anladı

Testi daha geç yapsan daha iyi olur bence yani 14 gün bekle istersen
Burda çoğu arkadaş 14. Günde yapın diyor belki 10. Gün de etkisi geçer ama döllenme geç olabilir CAnım moralini bozabilir bu durum ben 14. Yada 15. Günü beklerim diye düşünüyorum
Hayır bebis icin değil etkisi geçmiş mi diye kontrol etmek için yapacaktım
Sabırsızlık ve korkudan dolayı öyle düşündüm kızlar

Hiç bir belirti yaşamayan birsürü kişi var CAnım öyle düşünme benim görümcem hamile 3 aylık hiç bir belirtisi yoktu sadece adet gecikmesiyle anladı
Öyle de olabilir dimi ya ?
Hep bir belirti yaşamak zorundaymısım gibi kasyorum kendimi ister istemez psikolojik olarak etkileniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…