Catlama ignesi kullanip cogul gebelik yasayanlar

Nasil bir süreç acaba bu aşılama. Çünkü Ohaa diye birsey oluyormuş ve ölüme kadar yol açıyormuş bugün ogrendim
Aşılama yapılmadı gonal-f kullanarak yumurtaları geliştirdik 12 gün kullandım 4 yumurtam gelişmiş 2 tanesi 18.5 diğerleri de ortalaması 12 filandı ovitrelle çatlatma iğnesi vurundum 2 tanesi çatladı hamile olduğumu öğrendim bi tane kese göründü 6 haftalıkken devlet hastanesine gittim kalp atışını da duyduk 2 hafta sonra kontrole gittiğimizde ikiz olduğunu ve 7 haftalıkken bir tanesinin gelişimini durduğunu öğrendik şuan 16+4 haftalık hamileyim. Ohss ilaçlardan kaynaklanan bi hastalık yumurtalıklar çok hızlı geliştiğinden dolayı oluyo benim doktorum hep en düşük dozda başlatıyodu o yüzden doktor seçiminiz önemli

Bazı insanlarda aşılama yapınca fazla yumurtadan dolayi ohss diye bir hastalık çıkıyormuş pko hastalarında sanirim doz fazla geliyor
Herkezde aynı şey yaşanmıyo bende pkoluyum ve yumurtalarım klomene bile cevap vermedi hiç büyümüyodu yinede doktorunuza danışın

Merhabalar allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende pazartesi catlatma iğnesi vurdum sizin gibi 4 tane oluştu 2 si 12mm ikisi ise 17 mm iğnenin 6. Günü ve cok fazla uyku halsizlik var birde göğüs ağrısı ve göğüs ucu hassasiyeti cok fazla sizde belirtiler var mıydı ?

Bendede vardı o şikayetler kasıklarımda ağrıyodu benim hiç ağrısı olmayıp iğneyle hamile kalan da var 10 gün sonra test yap bi inşallah hamile kalırsın rabbim sanada nasip etsin inşallah

Teş
Bendede vardı o şikayetler kasıklarımda ağrıyodu benim hiç ağrısı olmayıp iğneyle hamile kalan da var 10 gün sonra test yap bi inşallah hamile kalırsın rabbim sanada nasip etsin inşallah
ekkür ederim allah razı olsun Siz tam 15. Gün mü yaptınız test öncesini önermiyor musunuz

Teş

ekkür ederim allah razı olsun Siz tam 15. Gün mü yaptınız test öncesini önermiyor musunuz
Ben aslında hiç yapmıyacaktım testi umudum yoktu ama eşim baskı yaptı nerden bileceksin diye 16. Günü erken gebelik testi yaptım çok silik bi çizgi çıktı en erken 14. Gün çıkıyo zaten

Teş

Teş

Erken yaparsanız zaten yanlış çıkar 14 günden önce yapmayın yanılırsınız ben 16 gün eşimin baskısıyla yaptım umudum yoktu erken gebelik testiydi çok silik çıktı

Erken yaparsanız zaten yanlış çıkar 14 günden önce yapmayın yanılırsınız ben 16 gün eşimin baskısıyla yaptım umudum yoktu erken gebelik testiydi çok silik çıktı
Cok teşekkür ederim bilgileriniz için sağlıkla kavuşun meleğinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…