Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BenCatlatma iğnesi kullanıp çoğul gebelik yaşayan var mi ?
Nasil bir süreç acaba bu aşılama. Çünkü Ohaa diye birsey oluyormuş ve ölüme kadar yol açıyormuş bugün ogrendimBenikizdi
Nasıl yani benim de ikizlerim olduNasil bir süreç acaba bu aşılama. Çünkü Ohaa diye birsey oluyormuş ve ölüme kadar yol açıyormuş bugün ogrendim
Hiç duymamıştım kaç yumurta oluştuOhss yazicaktim pardon ohaa yazmisim
Ikizdi derken durmuyormuBenikizdi
Aşılama yapılmadı gonal-f kullanarak yumurtaları geliştirdik 12 gün kullandım 4 yumurtam gelişmiş 2 tanesi 18.5 diğerleri de ortalaması 12 filandı ovitrelle çatlatma iğnesi vurundum 2 tanesi çatladı hamile olduğumu öğrendim bi tane kese göründü 6 haftalıkken devlet hastanesine gittim kalp atışını da duyduk 2 hafta sonra kontrole gittiğimizde ikiz olduğunu ve 7 haftalıkken bir tanesinin gelişimini durduğunu öğrendik şuan 16+4 haftalık hamileyim. Ohss ilaçlardan kaynaklanan bi hastalık yumurtalıklar çok hızlı geliştiğinden dolayı oluyo benim doktorum hep en düşük dozda başlatıyodu o yüzden doktor seçiminiz önemliNasil bir süreç acaba bu aşılama. Çünkü Ohaa diye birsey oluyormuş ve ölüme kadar yol açıyormuş bugün ogrendim
Herkezde aynı şey yaşanmıyo bende pkoluyum ve yumurtalarım klomene bile cevap vermedi hiç büyümüyodu yinede doktorunuza danışınBazı insanlarda aşılama yapınca fazla yumurtadan dolayi ohss diye bir hastalık çıkıyormuş pko hastalarında sanirim doz fazla geliyor
Yok birinin gelişimi durmuşIkizdi derken durmuyormu
Merhabalar allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende pazartesi catlatma iğnesi vurdum sizin gibi 4 tane oluştu 2 si 12mm ikisi ise 17 mm iğnenin 6. Günü ve cok fazla uyku halsizlik var birde göğüs ağrısı ve göğüs ucu hassasiyeti cok fazla sizde belirtiler var mıydı ?Aşılama yapılmadı gonal-f kullanarak yumurtaları geliştirdik 12 gün kullandım 4 yumurtam gelişmiş 2 tanesi 18.5 diğerleri de ortalaması 12 filandı ovitrelle çatlatma iğnesi vurundum 2 tanesi çatladı hamile olduğumu öğrendim bi tane kese göründü 6 haftalıkken devlet hastanesine gittim kalp atışını da duyduk 2 hafta sonra kontrole gittiğimizde ikiz olduğunu ve 7 haftalıkken bir tanesinin gelişimini durduğunu öğrendik şuan 16+4 haftalık hamileyim. Ohss ilaçlardan kaynaklanan bi hastalık yumurtalıklar çok hızlı geliştiğinden dolayı oluyo benim doktorum hep en düşük dozda başlatıyodu o yüzden doktor seçiminiz önemli
Bendede vardı o şikayetler kasıklarımda ağrıyodu benim hiç ağrısı olmayıp iğneyle hamile kalan da var 10 gün sonra test yap bi inşallah hamile kalırsın rabbim sanada nasip etsin inşallahMerhabalar allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende pazartesi catlatma iğnesi vurdum sizin gibi 4 tane oluştu 2 si 12mm ikisi ise 17 mm iğnenin 6. Günü ve cok fazla uyku halsizlik var birde göğüs ağrısı ve göğüs ucu hassasiyeti cok fazla sizde belirtiler var mıydı ?
ekkür ederim allah razı olsunBendede vardı o şikayetler kasıklarımda ağrıyodu benim hiç ağrısı olmayıp iğneyle hamile kalan da var 10 gün sonra test yap bi inşallah hamile kalırsın rabbim sanada nasip etsin inşallah![]()
Ben aslında hiç yapmıyacaktım testi umudum yoktu ama eşim baskı yaptı nerden bileceksin diye 16. Günü erken gebelik testi yaptım çok silik bi çizgi çıktı en erken 14. Gün çıkıyo zatenTeş
ekkür ederim allah razı olsunSiz tam 15. Gün mü yaptınız test öncesini önermiyor musunuz
Teş
ekkür ederim allah razı olsunSiz tam 15. Gün mü yaptınız test öncesini önermiyor musunuz
Erken yaparsanız zaten yanlış çıkar 14 günden önce yapmayın yanılırsınız ben 16 gün eşimin baskısıyla yaptım umudum yoktu erken gebelik testiydi çok silik çıktıTeş
Cok teşekkür ederim bilgileriniz için sağlıkla kavuşun meleğinizeErken yaparsanız zaten yanlış çıkar 14 günden önce yapmayın yanılırsınız ben 16 gün eşimin baskısıyla yaptım umudum yoktu erken gebelik testiydi çok silik çıktı
Çok teşekkür ederim inşallahCok teşekkür ederim bilgileriniz için sağlıkla kavuşun meleğinize![]()